Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményed a lakótelepről...

Mi a véleményed a lakótelepről, panelről és az ott élőkről?

Figyelt kérdés
Mi jut eszedbe róla? (Esetleg ha éltél ott, tapasztalatok?)
2010. nov. 23. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én családi házban lakom, de volt már lehetőségem pár napig vendégeskedni lakótelepi lakásban. Ami engem zavart, hogy sok minden áthallatszik, és ebben az esetben azt jelenti, hogy nekem kell csendben lennem. Kis koromban nem is értettem, hogy miért nem szabad ugrálni, labdázni, szaladgálni a második, negyedik, hetedik emeleten.
2010. nov. 23. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Én szerettem panellakó lenni, ha működött a lift. :) 9.-en laktam :) Szerettem egyébként, bár télen sokszor fáztunk :D Nyáron meg szerencsére volt légkondink. :D

Most egy kertes házban lakom... hát, van különbség. :)

Nem szeretem a nagy tereket, és jobban szeretem azt is, ha minden kis helyen, közel van. Na, itt ez nem úgy megy... van egy emelet is, ott van a szobám. Reggel hajlamos vagyok mindenért külön-külön felmenni, mert mindig elfelejtek valamit. :D Panelban nem volt lépcsőre fel-le futkosás, mert mentem 4 lépést és ott volt, és nem késtem le a buszt(ez a jó közlekedésnek is köszönhető, most félóránként megy 1 busz...). :D Éséésés szerettem a kilátást!!! Az erkélyemet!! *_* (Néha zavartak a szomszédok ugyan, de nem egy olyan borzadályt fogtunk szerencsére ki, mint amikről gyakran olvasok itt is, a mi szomszédaink kedvesek voltak)

Hát röviden nekem ennyi. :)

2010. nov. 23. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Én mindig is családi házban laktam, így, ha nagy ritkán jártam panel lakásban mindig úgy éreztem, hogy megfulladok. Nekem borzasztó szűkös volt, a folyosók meg nyomasztóak és sötétek. De ez egy III. kerületi panel, nem ismerem, hogy milyen a többi. Én nem tudnék ott élni.

Az ott élőről nincs véleményem, hiszen ahhoz személyesen kéne ismernem őket.

2010. nov. 24. 06:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm! Ment a zöld kéz.:)
2010. nov. 24. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!