Mi a véleményed a lakótelepről, panelről és az ott élőkről?
Én szerettem panellakó lenni, ha működött a lift. :) 9.-en laktam :) Szerettem egyébként, bár télen sokszor fáztunk :D Nyáron meg szerencsére volt légkondink. :D
Most egy kertes házban lakom... hát, van különbség. :)
Nem szeretem a nagy tereket, és jobban szeretem azt is, ha minden kis helyen, közel van. Na, itt ez nem úgy megy... van egy emelet is, ott van a szobám. Reggel hajlamos vagyok mindenért külön-külön felmenni, mert mindig elfelejtek valamit. :D Panelban nem volt lépcsőre fel-le futkosás, mert mentem 4 lépést és ott volt, és nem késtem le a buszt(ez a jó közlekedésnek is köszönhető, most félóránként megy 1 busz...). :D Éséésés szerettem a kilátást!!! Az erkélyemet!! *_* (Néha zavartak a szomszédok ugyan, de nem egy olyan borzadályt fogtunk szerencsére ki, mint amikről gyakran olvasok itt is, a mi szomszédaink kedvesek voltak)
Hát röviden nekem ennyi. :)
Én mindig is családi házban laktam, így, ha nagy ritkán jártam panel lakásban mindig úgy éreztem, hogy megfulladok. Nekem borzasztó szűkös volt, a folyosók meg nyomasztóak és sötétek. De ez egy III. kerületi panel, nem ismerem, hogy milyen a többi. Én nem tudnék ott élni.
Az ott élőről nincs véleményem, hiszen ahhoz személyesen kéne ismernem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!