Mondanátok olyan filmeket, amikben angyalok vannak?
Mint pl. a Légió című film.
De jöhet egyéb más vallási témájú film is. Pl. Da Vinci-kód, Angyalok és démonok, Eli könyve, stb.
Szia!
Nagyon sok ilyen film van, talán az egyik legismertebb az Angyalok városa Nicolas Cage.
Nekem a kedvenc filmem egy kevésbé ismert Nicolas Cage film magyarul a Segítség apa lettem címen fut, angolul Family Man a címe, szerintem nagyon jó film, egy angyal segít benne a főszereplőnek, hogy megtanulja mi az igazi érték az életben.
Üdv. Péter
Az angyalok városa egy feldolgozás, ha érdekel az eredeti,annak az a címe, hogy Berlin fölött az ég. Van egy angyalos trilógia Crhistopher Walken főszereplésével, de nem jut eszembe a címe, de ha a színésznél rákeresel, megtalálod. Nagyon fura film, én kint láttam, nem tudom magyarul leadták-e. A DaVindi kód meg az Angyalok és Démonok elég vacak, összetákolt hülyeségek valósággal keverve. Ha jót és izgalmasat akarsz, valamint merészet,akkor Antonio Banderassal a főszerepben The Body (a Test - nem tudom, hogy lett magyarra fordítva)ahol úgy tűnik, megtalálják Krisztus testét.
Aztán ott van még Jézus utolsó megkísértése, meg a Passió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!