Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elképzelhető, hogy a világban...

Elképzelhető, hogy a világban létező dolgokat, beleértve a kábítószereket is, Isten teremtette, vagy legalábbis Ő engedte meg, hogy létezzenek?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 07:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Igen.
tegnapelőtt 07:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha LENNE isten, akkor értelemszerüen MINDENT ö teremtett.
tegnapelőtt 08:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Elképzelni bármit lehet.
tegnapelőtt 08:22
 4/11 hollófernyiges ***** válasza:
"Néktek pedig még a fejetek hajszálai is mind számon vannak."
tegnapelőtt 09:40
 5/11 Jégszív ***** válasza:
25%

Hát hogy képzeled!

Isten végeláthatatlan bölcsessége és jósága folytán csakis a jó és üdvös dolgokat teremtette! Ami az ember számára ártalmas, (kórokozókat is beleértve!) az mind az ember, - esetleg a Sátán műve!

Hogyhogy ezt nem tudtad?

tegnapelőtt 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
PL. az egyik kábítószer az alkohol. Jézus pedig a vizet borrá változtatta. Tehát nem rossz. De viszont akkor nem volt annyi alkesz, mint most. Nem ismerik a mértéket. Kábítózni is lehetne, de mértékkel. Az inkák "marihónaalját" mindig fogyasztották, de mértékkel.
tegnapelőtt 11:40
 7/11 Kései Sirató ***** válasza:

A gombákat ki teremtette?

Mérgesgombákról biztosan hallottál.

Sokféle drogot gyógyszerként is használnak, pl. utolsó stádiumos rákos betegek fájdalmait csak morfiummal tudják csillapítani.

tegnapelőtt 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem erről a kérdésről ez jut eszembe. xD

www.youtube.com/shorts/cACxMLwsU7k

tegnapelőtt 13:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Minden, ami bekövetkezett, azt Isten megengedte.

Az, hogy mindez miért történhetett így, mi valószínűleg nehezen érthetjük meg.

Azt tudom, hogyha engem a kábítószerek nem vezetnek el egy olyan mélypontra, ahol az öngyilkosság tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak, akkor bizonyosan sosem tapasztalhattam volna meg azt sem, hogy egy ilyen kilátástalannak tűnő helyzetből hogyan lehet Jézus Krisztus segítségével kimászni.

Mit mondhatnék? Hála Istennek nem kábítószerezek már és az életem egészen nyugis. Jó, persze, én is nyomom a melót napi 8 órában, de legalább van munkám, nem kell éheznem, és nem kell attól félnem, hogy az egyik buckalakó, aki éppen egy pisztolyt nyom az arcomba bekattan és meghúzza a ravaszt.

Jézus nélkül már 5 éve a föld alatt lennék. Vele pedig a gödörből mászhattam ki és élhetek tisztességesnek mondható életet.

A Kábítószerezés nélkül pedig én például még mindig egy olyan figura lennék, aki nem hisz a csodákban , sem az Istenben. Ma pedig olyan vagyok, aki megtapasztalhatott a saját bőrén egy Isteni csodát.

Aki pedig ellenem akar most beszélni, annak javaslom élje át az elvonási tünetek borzalmait ő is és aztán azután beszéljen ellenem és a Krisztus ellen.

tegnapelőtt 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Természetesen a kábítószert Isten nem teremtette. Isten a kendert teremtette, a bennelévő hatóanyag orvoslásban is használatos.

A szabad akarat dönti el, hogy jóra vagy rosszra használod a dolgokat. Egy papirlap élével fel tudod hasitani a bőrödet, de tudsz rá írni szerelmes levelet is.

Erről szól a Tudás Fája Ádám és Éva példája, a tiltott növény is van az Édenkertben.

tegnap 07:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!