Melyik római katolikus templomban van mise nagyon korán reggel vasárnap? Úgy hogy messziről nézhetem?
Nekem nagyon sokat jelent hogy minden vasárnap részt vegyek valahogy misén. Általában én magam megyek de ha valami nagyon közbejön például betegség akkor online nézem. Nagyon fontos nekem hogy valahogy részt vegyek képes vagyok lázasan is felállni leülni felállni leülni az ágyam mellett a szobámban.
Ez nem fanatizmus, ez nekem létfontosságú. Nincs szívem kihagyni egyetlen egy vasárnapot se, ez nekem kell.
Most is online közvetítésre van szükségem ugyanis nem leszek képes egész nap misén részt venni. Mindenképpen korán reggel kellene mert előre látom hogy nem lesz rá időm így inkább felkelek korábban.
Emelett a jövőben is hasznos lenne ugyanis bármikor lehet ilyen eset hogy nem tudok elmenni vasárnap szentmisére például betegség miatt.
Köszönöm szépen!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!