Mi a véleményetek a pesti szemináriumról ?
Figyelt kérdés
Pap szeretnék lenni. Szeretnék fel felvételizni a pesti szemináriumba . Írnátok nekem róla véleményt . Jöhet pozitív és negatív vélemény is .
Hallottam pár pletykát de arra nem adok .
nov. 3. 00:01
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezen a fórumon lenne bárki, aki járt szemináriumba, tehát itt is csak hallomásokat fogsz hallani, esetleg egy két rosszízű hazugságot. De ha pap szeretnél lenni, azt elsősorban a plébánosoddal beszéld meg, ebben ő tud segíteni. Oda úgy mond az "utcáról" nem lehet bekerülni.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez a része már meg van . De persze a plébános nem fogja meg mondani az őszintét csak dícséretet kaptam tőle az összes szemináriumról ami az országban meg található . Ami nem biztos hogy fedi az igazságot
nov. 3. 13:31
3/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy itt még kevesebb hiteles információt fogsz kapni, mert sok hozzászóló kívülről se látott szemináriumot, csak katolikus gyűlöletük miatt fog kígyót békát összehordani. Nekem ez a tapasztalatom itt. Szinte minden katolikusokat érintő kérdésnél megjelennek.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen biztos sok fake információ van itt de az a sok negatív sem biztos hogy fedi a valóságot amit olyantól hallottam aki oda járt vagy jár. Mert sajnos több negatív van mint pozitív .
nov. 3. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!