Hol lehetne keresztény emberekkel beszélgetni?
Ismerkedés szempontjából, hogy az embernek legyenek mégis barátai vagy akivel beszélgethet.
36/N
Budapesti vagy? Akkor pl. a Lehel téri Szt. Margit templom programjain:
Sajnos nem vagyok budapesti...
Szomorú vagyok hogy csak budapesten van minden...
Melyik megye? Melyik nagyobb város jöhet szóba?
Egyáltalán nem csak Budapesten van minden, de nyilván minél nagyobb városban keresgélsz, annál több lehetőséget találhatsz.
Melyik felekezethez tartozol?
Én Zalából vagyok.
Hasonló a problémám. Alapesetbe a templomba járást javasolnám, de engem sem visz be oda a lélek. Viszont ahol dolgozom van néhány figura, akivel meló közben lehet pár percet beszélgetni a témáról.
Itt a GyK oldalát használom amolyan kiegészítőként. Néha rátolom a nagyérdemű közösségre a nézeteimet. Meg itt olvashatok számomra elgondolkodtató mondatokat.
Ez van a 3. évezred hajnalán. Egyébként elmegy a dolog. A semminél ez is jobb.
36/f
"a templomba ... engem sem visz be oda a lélek ... Ez van a 3. évezred hajnalán."
Csak rajtad múlik, hogy bemész-e, akárcsak az előző pár évezredben.
Tudom, hogy csak rajtam múlik, hogy bemegyek-e a templomba vagy sem. Csupán arról van szó, hogy Isten mindenhol ott van. Mindent lát, mindent hall, mindenről tud. Azt hiszem pontosan tudja, hogy miért nem járok templomba.
ugyanazért nem járok templomba, amiért nem járok kocsmába se. Ugyanazért nem járok templomba, amiért focimeccsre se járok. Én sehova sem járok, csak dolgozni és ha muszáj, akkor a boltba megvenni a szükségest. ugyanazért nem járok templomba, amiért randizni sem járok. Ugyanazért nem járok templomba, amiért orvoshoz sem járok.
A testem és a lelkem rendben van. A szükségeset pedig megkapom mindenből a világháló segítségével is. A testvérek az Úrban pedig mindenhol jelen vannak mindenféle fajtából. Ahogyan az Úr is jelen van mindenféle formában mindenhol. De én nem ítélem el azt, aki templomba jár. Ahogyan a meccsre, kocsmába vagy orvoshoz járókat sem ítélem el.
"A szükségeset pedig megkapom mindenből a világháló segítségével is."
Már most is érzed, hogy mennyire nem, másképp nem neveznéd a jelenséget problémának...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!