Jól esik random dicsőítő énekeket énekelni nyilvános helyen. Ugye nem bűn?
Egyszer strandon ott volt a közelembe egy darázs. A rovar mérlegre már olyan szinten vagyok allergiás hogy úgy feldagad az arcom (bárhová kerül a csípés) hogy alog látok mert ramaszik a szememre így eléggé zavart hogy ott zümmög egy mellettem. Ugyebár nem esett volna jól egy darázs csípés a strandon így elkezdtem kiabálni Jézusnak hogy mentsen meg a darazstol. Miután a darazs elment úgy döntöttem ez tök jó Jézus megvéd engem a darazsaktol is. Nagyon kedves Isten nagyon szeretem. Szóval vissza a lényegre jöttek a darazsak én meg Jézust megkertem hogy vigye őket innen. A darázs pedig elrepült. Néztek nagyokat az etterembe de legalább bemutattam Jézus erejét. Egyszer nagyon közel jött hozzám a darázs. Elkezdtem enekelni misekrol ezt az "Isten Baranya" dalt ami minden misén van. Elment. Eszembe jutott hogy egyszer kiskoromban egy nagyon kedves pap is megmondta nekem hogy "Ne nyafogj, inkább énekelj!" így utána énekkel küldtem el a darazsakat. Rájöttem hogy a dicsőítő énekek rendesen működnek így adtak némi biztonság érzetet ebből adódóan néha random kedvem tamad enekelni teljesen véletlen helyzetekben.
Na hát itt az a helyzet nem igazán ismerem mi bűn mi nem bűn azt tudom hogy random mondani hogy "Úristen" nem ajánlott de erről tudtok valamit?
Ja az önuralommal nincs baj vissza tudom fogni magam ha kell.
Szvít sziksztín kisboszorkány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!