Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az alábbi Igékben Mihály...

Az alábbi Igékben Mihály angyal hatalomvágyáról olvashatunk? vagy másról van szó?

Figyelt kérdés
Máté 26:64 Monda neki Jézus: Te mondád. Sőt mondom nektek: Mostantól fogva meglátjátok az embernek Fiát ülni az Istennek hatalmas jobbján, és eljőni az égnek felhőiben.
aug. 17. 11:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

másról

de ezt te is tudod...

aug. 17. 11:22
 2/14 anonim ***** válasza:
16%

Nem.

Jézus bízott Isten ígéreteiben, hogy a hazatérésekor magasabb pozíciót kap egy időre. Királyi rangot nem csak az ég, de a föld felett is.

Ezt Isten ígérte meg neki, vagy is nem maga vágyott erre a kinevezésre, hogy hatalmat kaparintson meg, hanem Isten adja meg neki ezt jutalmul.

(Dániel 7:13) . . .emberfiához hasonló valaki jött az ég felhőivel. Bebocsátást nyert ahhoz, aki ősidőktől fogva van. . .

(Dániel 7:14) 14 Majd uralkodói hatalmat, méltóságot és királyságot kapott, hogy a népek, nemzetek és nyelvi csoportok mind őt szolgálják. . . .

Dániel előre leírta, hogy Jézus mint az ember fia, az "égfelhőivel" megérkezik a feltámadása után az Atyjához. Ekkor kap hatalmat, kinevezést, amit egyenlőre még nem iktatnak be, mert várnia kell.

(Zsoltárok 110:1) . . .„Ülj az én jobbomon, míg ellenségeidet a lábad alá nem vetem.”

Az "égfelhői" kifejezés a láthatatlanságra utal, vagy is emberek nem láthatják Őt.

aug. 17. 12:19
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Meg is jött a jehovás válasz a "kérdésre"...
aug. 17. 12:26
 4/14 anonim ***** válasza:
16%

"jehovás válasz"

Miért vagy ennyire ellenséges, érthetetlen.

A Bibliában olvasható, nem a Tanúk írták a Bibliát, és próféciákat sem.

Nem minket minősítesz, hanem a Biblia íróját...

aug. 17. 12:35
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

Nem vagyok ellenséges, csak veletek ellentétben le merem írni a valóságot.

Ha a Bibliában olvasható, akkor miért a kérdés?

Komolyan, Jehovátoknak tetsző dolognak tartod, hogy folyamatosan letagadjátok, kik is vagytok?

Úgyse fogsz egyenesen válaszolni.

aug. 17. 12:39
 6/14 anonim ***** válasza:
16%

Már bocsáss meg, a kérdést nem Én tettem fel.

És soha nem fogom letagadni, hogy ki vagyok.

34 éves Biblia tanulmányozásom kutatásom eredményeként, valóságot írok, és nincs benne ellentmondás.

Azoknak ellentmondás, akik a Biblia ellenes tanításokat szorgalmazzák.

Még Isten eredeti szándékát is tagadják, mintha Isten képtelen lenne megvalósítani azt. Sőt úgy vélik, ahogy Sátán is állítja, hogy egyetlen ember sem tud kitartani Isten mellett.

aug. 17. 12:46
 7/14 anonim ***** válasza:
33%

"Úgyse fogsz egyenesen válaszolni."

Ebben igazam is lett.

Hol írtam, hogy te tetted fel a kérdést?

aug. 17. 12:50
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

A Bibliában pont sehol nem olvasható, hogy a Fiú angyal lenne. Az ellenkezője viszont rengeteg helyen.

Vagyis pont hogy a Biblia szabában bizunk, a jehovista hazugságokban nem.

aug. 17. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:
31%

6

A 34 év nem igazol semmit. Ezek szerint, még mindig nem szereted az Igazságot....

aug. 17. 13:46
 10/14 A kérdező kommentje:

6-os Válaszadó!

34 éves Bibliatanulmányozás egy olyan helyen ahol nem ismerik hogy Jézust ki valójában ez sajnos azt jelenti kedves embertársam hogy 34 éve tévedésben élsz.

aug. 17. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!