Ha Jahve, és a Sátán egyforma testbe költöznének, hogy a hívő megtalálja Jahvét, akkor honnan tudja a hívő, hogy Jahve beszél hozzá, és nem a Sátán aki hazudik? (Itt a piros, hol a piros játék)
Sátán: hé, engem válassz!
Jahve: Ne őt válaszd, engem válassz!
#2 ha megteszik de ha csak mondjak?
#3 most irta hazudik a Santa Kutya igy hamar utolerni
csak a gond hogy jol hazudik, igy ha az allitja az Ordog hogy o bizony feltamaszt egy halottat akkor arrol meg is fog gyozni
igy Isten mivel tud ervelni szoban hogy marpedig o valoban megtudja tenni es nem csak allitja?
Kedves Kérdező
Jehova nem fog olyan testbe költözni, amilyenbe Sátán. Nem egy "súlycsoport"
Teremtő, és teremtmény viszonyban nem egyenlőek.
Isten pedig nem kizárólag szavakkal hanem tettekkel is bizonyítja, hogy őt kell választani.
Abból lehet felismerni Sátán "szavát", hogy ha kell megtévesztő dolgokat tesz, akár természet feletti eseményeket, de azok nincsenek összhangban az írásokkal, és Isten vezetésével, tanításával.
Sátán uralma alatt lehet erkölcstelen, vallási megosztottságban, hazugságban, gátlástalanságban, élni.
Isten vezetése alatt pedig nem.
Akkor választjuk Istent, ha úgy élünk ahogy Isten tanít vezet.
Sátán vezetése alatt pedig akkor élünk, ha mindent megengedünk magunknak ami rossz, erkölcstelen.
Honnan tudod?
Én másként hiszek, mint te!
És Jehova nem létezik.
Sátán pedig nem a világosság angyala, sosem volt az.
A Biblia úgy beszél róla, mint aki átváltoztatja magát a "világosság angyalának", de attól még Ő nem az.
(2Korintusz 11:14) . . .Sátán is folyton átváltoztatja magát a világosság angyalává.
Sátán olyan vallási rendszereket hozott létre, melyek szentnek tűnnek.
Közben gyűlölet, ellenségeskedés, háborúk, erkölcstelenségek dúlnak ezek között a vallások között.
Én Sátánt nem tartom többre Jehovánál.
Választani kellene, hogy kit imádjak a kettő közül nem Jehovát választanám.
De a Sátán szó, héber eredetű szó, valószínűleg zsidók találták ki.
A Sátánisták benéztek valamit.
Persze ezt Ők nem ismerik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!