Mi az élet lényege?
Figyelt kérdés
A saját véleményem ,az hogy bármilyen sorsal áld meg az élet, ragaszkodj az életedhet.Ez bizonyítja maga az élet is,hogy még a leggyengébb mag is ki akar csírázni.Vagyis élni akar.aug. 8. 19:21
4/25 anonim válasza:
Az életet céllal hozta létre, az élet forrása.
Aki nem szeretne ezért a céllal együtt élni, azzal Isten nem tud mit kezdeni.
Ha valaki létrehoz egy dolgot, de nem tudja arra használni amire tervezte, akkor nincs szükség rá, haszontalan, és kidobandó.
5/25 anonim válasza:
#4 Pontosan melyik istenről beszélsz a többezer közül?
6/25 pelgrim válasza:
Én Vagyok
Én vagyok a te Urad Istened, Uradat Istenedet imádjad és csak neki szolgálj!
Én vagyok az út az igazság és az élet
Én vagyok a jó pásztor
Én vagyok a kapu
Én vagyok az élet lényege
7/25 anonim válasza:
Te vagy az Isten, pelgrim? És itt vagy most velem a szobában? :)
8/25 anonim válasza:
Én el tudok képzelni más lényegét is az életnek:
Az Isten szeretet.
Az Isten,saját képmására teremtette az embert,hogy legyen kin megélnie a szeretetet.
Ennek analógiáján,az emberi élet lényege a szeretet. Minden élőlény célja,hogy legyen min,miken megélni az emberi szeretetet.
9/25 A kérdező kommentje:
Kedves első, amelyik mag nincs elhintve,vagy nem életképes,annak esély se jut.Csak nézd meg a spermát,hány millió indul útnak, de csak egy kettő jut célhoz.De önnmagában mindnek jutott esély.Vagyis küzdhetett az életért.
aug. 9. 05:31
10/25 A kérdező kommentje:
Ennyire nincs önnáló életfilozófia?
aug. 9. 05:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!