Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért éri egyre több támadás...

Miért éri egyre több támadás és provokáció a kereszténységet és a hívőket ? Miért tehetik mindezt következmények nélkül ?

Figyelt kérdés

50 éve járom Isten kegyelmében az utat és soha nem gondoltam volna , hogy ezt kell megélnem életemben , mint a közelmúltban történt Olimpia megnyitójára , és most ezt itt :

https://www.youtube.com/watch?v=VLKKO2Iy_Xs

Ez az egyházi rend meggyalázása !

Ferenc pápának el kéne ítélnie ezt az egyértelmű provokációt és fel kéne szólítani a híveket , határolódjanak el az együttestől .

Erre buliznak a mai fiatalok . Észre sem veszik mennyire lélekromboló az ilyen zene és a hozzá adagolt videó úgy hat a tudatalattijukra , mint a McDonalds pirosa az éhségükre , és e szerint követnek el blaszfémiát idővel , legyen szándékos , vagy sem , de Isten kegyelméből kirántják magukat .

Vérzik a szívem embertársaimért . Mennyit kell még tűrjön a kereszténység , mennyi iszonyatot évszázadok mocskát zúdítva ránk hívőkre ?

Remélem Isten megbocsájtja nekik . Imádkozom értük . De akkor sem értem . Nem értem , miért teszik ezt magukkal .

#kereszténység #provokáció #Powerwolf #blaszfémia #oltári szentség meggyalázása
júl. 29. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Csupán arról van szó, hogy egyre érzékenyebbek.

Mert érzik, hogy rezeg a léc, eljárt felettük az idő. Eljön a nap, amikor Ábrahám, Mózes vagy Jézus csak egy név lesz Zeusz, Odin és a többiek mellett.

Már magyon várom.

júl. 29. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért, egyre több támadás éri őket? Forrás?
júl. 29. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező

Megértelek, nem vagy egyedül ebben.

Viszont az érdekes, hogy nem ismered az írásokat, miszerint ez az utolsó napokra vonatkozóan előre meg lett jövendölve.

(2Timóteusz 3:4, 5) . . ., 5 akiknél megvan az Isten iránti odaadásnak egy külső formája, de erejére nézve hamisnak bizonyulnak; és ezektől fordulj el.

Isten népét arról lehet felismerni, hogy egység, önfeláldozó szeretet van bennük, és hűségesen végzik a krisztustól kapott feladatot, segítve másokat, hogy felismerjék a jeleket.

Amelyik vallásban megtűrik a halált érdemlő bűnöket, és világi életet élnek, vagy belekeveredtek a világ eseményeibe, azok csak külsőleg keresztények.

júl. 29. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdező ez a zene nagyon tetszik, ezt elküldöm pár embernek és elmentem a linkjét.
júl. 29. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Szólásszabadság van, ezért mindannyiunknak el kell tűrnünk azokat az alkotásokat is, amelyek nem a mi kultúránk, hitünk, ízlésünk szerinti.

Természetesen neked is jogod van felháborodni ha nem tetszik.

Van akinek meg az nem tetszik, hogy a keresztények hajnalban kongatják a harangokat. De elviselik. Mondjuk az nem múlik el egyik napról a másikra, mint az olimpia.

Van akinek az nem tetszik, hogy a kereszténység gyűlölködése és a törvényekbe beavatkozása tönkreteszi egyes (hívő vagy nem hívő) LMBTQ emberek életét. Ja, ez sem múlik el egyik napról a másikra.

Keresztényként így is rengeteg többletjogot kapsz, kérlek egy napra próbáld meg elviselni, hogy léteznek olyan emberek, akik nem abban hisznek amiben te. Meg hogy Franciaországban a törvények biztosítják a szólásszabadságot.

Vallási oldalról nézve, ha ettől a legkisebb mértékben is befeszültél, kérdéses formában toporzékolsz, akkor az 50 év útjárás még nem vitt elég közel ahhoz, hogy magabiztossá válj a hitedben.

"Mennyit kell még tűrjön a kereszténység , mennyi iszonyatot évszázadok mocskát zúdítva ránk hívőkre ?

Milyen évszázados mocsokra utalsz? Az erőszakos keresztény hittérítésre, a keresztények amerikai őslakosok mészárlására? Az arab országok keresztény kifosztására és szétrablására? A keresztény rabszolgakereskedésre? A Hitlert támogató katolikus egyházra? Azok nem voltak ilyen súlyú bűnök, de bezzeg ez, hát ez keresztényüldözés!

Ja, te tudod mi volt ami miatt a kereszténység kultúrálisan nagyon-nagyon kifordult magából "nemrég"? A Brian élete. A Monty Pythontól. Amin gyerekkorodban te is biztos jót röhögtél. Ilyen a keresztények kultúrális érzékenysége.

"Remélem Isten megbocsájtja nekik . Imádkozom értük"

Akik ezt megszervezték és előadták nem hisznek a te istenedben. Vagy nem hiszik hogy létezik, vagy nem hiszik, hogy annyira mimóza lélek lenne, hogy ezen besértődik.

A végére hozzáteszem, hogy nekem személy szerint nem tetszett az előadás, de semmilyen szinten nem voltam képes felháborodni rajta. Lapoztam, ahogy a Tiktokon. Aludj rá egyet, pihend ki magad és foglalkozz valami olyannal, ami előreviszi a világot, segíts másokon, alkoss. Nem rosszindultaból mondom, hanem jószándékkal: nehéz elképzelni, hogy Isten rád nézve büszke lenne arra, hogy itt hőbörögsz.

júl. 30. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat, az zene tényleg egész jó, az olimpia megnyitójára írtam hogy nem jött be nekem sem (5-ös voltam).

Kérdező: neked nem az ilyen zenék ellen kellene küzdened, hanem az vallásodat meggyalázó valódi, egyházon belül történő súlyos bűncselekmények ellen kellene ilyen lelkesedéssel fellépned. (Itt kérek bocsánatot, ha kiderülne, hogy már panaszt tettél.)

júl. 30. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy görög istennek ünneplését megjelenítő jelent miért provokáció a keresztényeknek?

[link]

Több szempontból sem stimmelt az utolsó vacsorával az a jelenet. De lassanként már mintha sport lenne, hogy mindenbe provokációt lássanak a keresztények.

Lehet zavarja őket, hogy egyre kevesebben vannak és így próbálnak a figyelemért kapálózni, hogy még itt vannak.

júl. 31. 06:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Ferenc pápának és az egyháznak először a saját háza táján kellene takarítani, ugyanis egyre több pedofilbotrányra és melegorgiára derül fény már csak hazánkban is.

Abból még senkinek nem származott kára, hogy metalt hallgatott, a vallási elvakultságból és képmutatásból azonban jóval több. Nincs itt szó semmilyen provokációról, az egyház válik egyre hiteltelenebbé a világ szemében.

okt. 24. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!