Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikus emberek járhatnak...

A katolikus emberek járhatnak akupunktúra kezelésre? Vagy tilos számukra?

Figyelt kérdés

2024. júl. 12. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem tilos, de sok értelmét se látom, inkább tartom ostobaságnak, megvezetésnek. Ami hatása van, az inkább placebo, vagy a kezelés nélkül is elmúlt volna annyi idő alatt.
2024. júl. 12. 22:14
 2/5 IstenGyermeke1 ***** válasza:
29%
Én az akupunktúrát kerülendőnek tartom, ahogy az összes “alternatív gyógymódot” is. Vagy placebo, vagy okkultizmus; egyiket sem merem 100%-ig biztosan kijelenteni.
2024. júl. 13. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
Nem igazán látom, miért lettem 0-ra pontozva. Mert leírtam, a tényt, hogy a katolikus Egyház nem tiltotta meg ezt a kezelést, vagy azért, mert leírtam egy másik tényt, mi szerint ostobaság ez a kezelés és az se normális, aki hisz benne.
2024. júl. 13. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem a szóhasználat miatt. Az egy dolog, hogy te nem hiszel benne.

Az viszont erős, hogy ostobaságnak nevezel, olyasmit ami ezer éveken át fennmaradt és a nyugati orvoslásban képzett és gyakorló orvosok is használják.

2024. júl. 14. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
22%
Attól, hogy valami fennmarad több ezer éven át, még nem lesz valódi, tudományosan igazolt gyógymód. A számmisztika is létezik pár ezer éve, az is ostobaság.
2024. júl. 14. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!