A halál utáni életben vajon minden kérdésünkre válaszokat kapunk rögtön, vagy pedig tanulni fogunk, hogy megtudjuk a válaszokat?
A halál után nincs élet.
Legalábbis a halott számára.
Mások számára természetesen van, de csak a halálukig.
Szóval, ha válaszokat akarsz, azt még az életedben érdemes megszerezni, utána ugyanis nem fogod...
Az, hogy kit utálsz és kit nem, a tényeket nem változtatja meg.
SOHA SENKI nem tudta bebizonyítani, hogy a halál után létezik bármi más, mint nemlét.
Térjünk majd vissza erre a témára, amikor hozol bizonyítékot a halál utáni életre!
Szia
Jó, hogy csak ilyen gondjaid vannak.
A legtöbb ember, aki ÉL, most küzd a gondjaival, nehézségeivel, örömével, bánatával egészen a halála napjáig. Ott, akkor mindentudásunkat letesszük, kérdéseinket és kíváncsiságunkat is. "Mert az élők tudják, hogy meghalnak; de a halottak semmit nem tudnak, és azoknak semmi jutalmok nincs többé; mivelhogy emlékezetök elfelejtetett” Prédikátor 9:6, 7. Ezt az íratta le, aki a bűn miatt halálra ítélte az embert. De azt is leíratta, hogy a Fia halála, váltsága meg tud szabadítani a haláltól.
Kérem szépen senki se mondja azt, hogy a halál után nincs élet.
Már más kérdéseknél is írtam, de ide is leírom:
Az, hogy a túlvilágon nincs semmi, sose lesz bebizonyítva, mert ehhez:
1. El kell menni a túlvilágra.
2. Vissza is kel jönni a túlvilágról.
3. El kell hozni ezt a "semmit".
4. Be kell bizonyítani megkérdőjelezhetetlenül azt, hogy ez a "semmi" a túlvilágról van.
Ez persze lehetetlen.
Ateista ember:
1. Én elmentem a túlvilágra
2. Nem láttam semmit sem, mintha csak elaludtam!
3. Az orvosok szerint 3 percig megállt a szívem!
4. Az a bizonyíték erre, hogy az orvosok szerint ők hoztak vissza a semmiből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!