Ha a halál olyan mint az alvás, akkor miért féltek tőle?
Figyelt kérdés
júl. 10. 09:42
1/7 anonim válasza:
Nem félek tőle.
De nem olyan, mint az alvás.
2/7 anonim válasza:
Én nem félek tőle, csak az odáig vezető út szenvedéssel van kikövezve. Én akár már bevállalnám holnap is, csak a szeretteimet sajnálnám, hogy mit élhetnének át. Ennek a mai rabszolgalétnek nincs értelme.
3/7 anonim válasza:
Ez jó kérdés, valószívü az érzelmek és kapcsolatok totális elvesztése miatt. Hogy tudod, hogy később már nem fogsz felkelni és folytatódni fog az élet nélküled is. Szerintem ezért, de aki már ott van szerintem a biológia lefolyása miatt már megnyugszik ez esetben. Aki nem az valójában elég öreg sem volt hozzá.
4/7 anonim válasza:
Én nem félek a haláltól, vagyis, hogy pontosabb legyek, a "halottnak levéstől". A "meghalással" nincs bajom, ha az gyors lesz, persze legyen minél később, mert szeretek élni.
Aludni viszont nem szeretek, mert szerintem időelb.szás, és sokkal jobb lenne, ha nem kéne minden nap órákra eszméletlenné válnunk ahhoz, hogy életben maradjunk.
5/7 anonim válasza:
Mert elaludni nem fáj, meghalni viszont sok esetben nagyon is.
6/7 szp72 válasza:
Ha a halál olyan is lenne, mint az alvás, akkor is lenne egy hatalmas különbség, tudniillik, hogy nem tudsz felébredni belőle.
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos. Nincs többé karácsony, se fény, se család, se zene!
júl. 10. 17:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!