Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Könnyeket hullató gyógyító...

Könnyeket hullató gyógyító szobrok?

Figyelt kérdés
(Minden érdekel ezzel kapcsolatban)
2010. okt. 30. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Olyanok nem léteznek. Te nem tudod különválasztani a mesét és a valóságot? Melyik kapszulát vetted be? A pirosat vagy a kéket?
2010. okt. 30. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Állítólag magyarországon van olyan hely, ahol ilyen könnyeket hullató madonna szobor van. Olvastam róla sőt még a tévében is bemutatták azt a templomot. Próbálkozz a googliban. Több varációt is beírhatsz. Könnyeket hullató Madonna szobor. Vagy gyógyító szobrok magyarországon.
2010. okt. 30. 09:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi második!Ha valaki többet tud erröl,irjon!
2010. okt. 30. 09:51
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Nincsenek se könnyeket hullajtó még kevésbé gyógyító se szobrok, se festmények. Hallottál a máriapócsi könnyező madonnáról?Nos én kémikus vagyok és tudom pld hogy egy teljesen természetes egyszerű kémiai folyamat,a kobaltklorid higroszkópossága miatt "könnyezett" nem pedig csoda folytán. Inkább az emberi butaságot síratta aki ha valamihez nem ért akkor mindjárt csodát próbál kreálni belőle.A nagyközönség elemi kémiai ismeretei meg ma is olyan katsztrofálisak mint 300 évvel ezelött.
2010. okt. 30. 10:09
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

A megfogalmazás eléggé nyers: "könnyeket hullató gyógyító szobrok" :-S

Nagyon sok hely van a világon, ahol Szűz Mária képe vagy szobra könnyezett. Az a leg elgondolkodtatóbb, hogy ezek a könnyezések általában mindig egyszerű kis falusi templomokban, talán művészileg sem annyira értékes képeken, szobrokon történtek, és nem pl egy gazdag városi templomban, vagy mondjuk Michelangelo Pietáján.

Én történész vagyok, ezért merem ilyen biztosra mondani, hogy a máriapócsi könnyezés teljesen valódi volt. Persze lehet félrebeszélni mindenféle tudományos hülyeséget, hogy ilyen meg olyan kémiai jelenség játszódott le.... de milyen érdekes, hogy mindenhol csak a Szűzanya képén, és csak a szeménél törént ez a kémiai folyamat. Történelmi források, jegyzőkönyvek, tanúmeghallgatások százai bizonyítják, hogy a máriapócsi könnyezések kétségtelenül valódiak. Nézz utána ha gondolod. Persze a nagyokosok erre azt mondják, hogy biztos meghamisították a dokumentumokat.

A Szűzanya ilyenkor az emberek bűneit siratja, és azt akarja, hogy térjünk meg, és ne bántsuk meg Istent a bűneinkkel, erre figyelmeztet. Történtek már, és történnek ma is csodás gyógyulások, ez megint olyan dolog, hogy egy túlokos számára ez biztos egyszerű pszichés dolog, és attól gyógyult meg az illető-gondolja.

2010. okt. 31. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ettől nagyobb csodák is vannak: Pl. a fátimai jelenések 1917 és tavaly is volt Mexikóban (2009.12.11). Emberek gyógyultak meg, hitetlenek tértek meg, stb.
2010. nov. 4. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszitek, nincsenek? Majd Ő megmutatja nektek!
2010. dec. 8. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!