Az igaz, hogy a Bibliát már egyes országokban, USA államban betiltották?
Amerikában a jobbosok elkezdték be tiltani az LMBTQ könyveket az iskolákból, arra hívatkozva hogy azok nem gyereknek való. Mire a balosok a bibliával csinálták meg ezt válaszul arra hívatkozva hogy abban pedig túl erőszakos jelenetek vannak túl durva szexualitással.
A vallás szabadság nem sérült meg, csak a gyerekektől távol tartják azokat a könyveket amik ilyen korban még nem valók nekik. És én amúgy mindkét oldallal egyet értek, is remélem hogy a Korán nem kommentárral ellátott változataival is meg csinálják ezt a kisebb iskolákban.
#6: Tehát nem az USA egészében, hanem Utah államban, Davis iskolai körzet általános- és középiskoláiban:
Ebben a világban annyi a lelki sérült gyermek, hogy ki tudja kiből mit vált ki bizonyos könyvek olvasása. Az biztos, hogy a Biblia egy kisgyereknek nem igazán egyedüli olvasmány, mint egy szerelmes regény, ami pillangókkal és szivárvánnyal van tele.
De én azt gondolom, hogy ez csak a végidők jele, abban az utolsó korszakban élünk, amikor már mindent kiforgatnak.
De ha jól értem, csak a KJV fordításról van szó? Miért? Az annyira durva szövegezésű?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!