Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények mit gondolnak a...

Keresztények mit gondolnak a tojás elméletről?

Figyelt kérdés
máj. 28. 12:49
1 2
 1/13 anonim válasza:
88%
Pontosan.
máj. 28. 13:00
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
A férfi ülhet a tojásán, nem lesz belőle kis baba...
máj. 28. 13:38
 3/13 A kérdező kommentje:
Andy Weir - The Egg novellában boncolt dolgokra gondoltam
máj. 28. 14:00
 4/13 Potyondi Gergely ***** válasza:
70%

1Mózes1,20-21

És monda Isten: Pezsdüljenek a vizek élő állatok nyüzsgésétől, és madarak repdessenek a föld felett, az ég mennyezetének színén.

És teremté Isten a nagy víziállatokat, és mindazokat a csúszó-mászó állatokat, amelyek nyüzsögnek a vizekben az ő nemük szerint, és mindenféle szárnyas repdesőt az ő neme szerint. És látá Isten, hogy jó.

máj. 28. 14:00
 5/13 Potyondi Gergely ***** válasza:
77%
Azt hittem, "hogy melyik volt elöbb, a tyúk vagy a tojás?" kérdésre gondoltál.
máj. 28. 14:03
 6/13 anonim ***** válasza:
3%

Nem csak Bibliát kéne olvasgatnod, Gergőkém... Ideje lenne kilépni a keresztény buborékból.

Szerintem egy remek novella, tetszik, hogy mire van kifuttatva az üzenet, hogy mennyire épít az empátia fontosságára. Mint fantasy avagy sci-fi történet, nagyon is jó.

máj. 28. 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Csatlakozom 5. Gergőhöz. Isten élő fajokat, egyedeket teremtett, és nem tojásokat. A tojások a fajok szaporodásának a következménye.
máj. 28. 16:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett. Elgondolkodtató volt olvasni. Pár perc az egész, de felüdíti az ember hozzáállását a többi emberhez. Ajánlom mindenkinek. Talán 7 perc alatt el lehet olvasni az egészet.
máj. 28. 16:15
 9/13 anonim ***** válasza:
máj. 28. 16:18
 10/13 anonim ***** válasza:
65%

Nincs reinkarnáció, az ember egyszer születik meg, egy egyénisége, neme van.

Nincs minden vallásnak igaza, Isten soha nem állított ilyet, Krisztus sem tanította.

máj. 28. 17:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!