Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ön szerint a végidőket éljük?

Ön szerint a végidőket éljük?

Figyelt kérdés
Úgy tünik hamarosan háború lesz a NATO és Oroszország közt amiben atomfegyvereket is be fognak vetni.
2024. máj. 24. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Ezt én is igy gondolom.
2024. máj. 25. 10:22
 12/16 Jégszív ***** válasza:
77%

"Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja."

/Mt. 6.34./

EGYÉRTELMŰEN!

Igaz, hogy már több mint kétezer esztendeje.

Csakhogy ez nem egy pillanat, hanem egy hosszú FOLYAMAT.

Úgy, hogy ne ez legyen a legnagyobb problémátok!

2024. máj. 25. 11:06
 13/16 KZitus ***** válasza:
13%

Szia

Az nem sokat jelent, mi emberek mit gondolunk a "vég idejéről". De, mivel a Biblia ír erről, érdemes azt kikutatni, mit ír erről, mert akár a mi életünket is érintheti!

Miközben Dániel látomásokat látott, és próféciákat, őt is érdekelte, mit jelentenek azok. De többször kapott érdekes "magyarázatot", amely megnyugtató lehetett a számára. Mire gondolok? Erre:

Dániel 8:17

"Ő tehát odajött, ahol álltam, de amikor odajött, úgy megrémültem, hogy arccal a földre borultam. Ezt mondta nekem: „Értsd meg, ó, embernek fia, hogy a látomás a vég idejére vonatkozik.”

Dániel 8:26

2Ami elhangzott az estékről és reggelekről szóló látomásban, igaz. Te azonban tartsd titokban a látomást, mert olyan időre vonatkozik, amely sok nap múlva jön el.”

Dániel 12:9

"Ő így folytatta: „Menj, Dániel, mert ezeket a szavakat titokban kell tartani, és bepecsételve kell maradniuk a vég idejéig."

Dániel 12:4

"Te pedig, Dániel, tartsd titokban ezeket a szavakat, és pecsételd be ezt a könyvet a vég idejéig. Sokan fognak kutatni, és bőséges lesz az igaz ismeret.”

Mik voltak ezek a látomások? Mindegyik idézett előtti versekben le van írva, el lehet olvasni.

Mi lesz bőséges az angyal szavai szerint? "Az IGAT ISMERET" - ez lényeges.

De a kérdés még mindig ott van, a végidőket éljük-e? Ez azért fontos, mivel utána egy sokkal jobb időszak következik az Istennek engedelmes emberiségre.

A Máté 24 fejezetében és a Lukács 21 fejezetében megkérdezték Krisztust a tanítványai mikor jön el a vég? Nos ha felismered az életedben azokat a próféciákat, amelyeket Krisztus felsorolt, már meg is kapod a választ, a végidőket éljük-e? Még inkább megbizonyosodhatsz, a ha összeveted azzal, amit Dániel leírt. És ha hozzávesszük azt is, amiről Pál apostol ír a 2Timóteusz 3:1-5 verseiben, akkor igazán teljes képet kaphatsz arról milyen történelmileg fontos időszakot élünk jelenleg.

2024. máj. 25. 13:14
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
#13 Tehát mit tudunk meg ebből? Dobják az oroszok az atomot, vagy nem?
2024. máj. 25. 13:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz atomháború. Putyin sem akarja, a NATO sem akarja, senkinek sem hiányzik.
2024. máj. 25. 14:42
 16/16 Jégszív ***** válasza:
87%

#13.

Komolyan, néha azt gondolom, viccet faragsz a Bibliából.

2024. máj. 25. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!