Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A JW szervezet miért jegyeztet...

A JW szervezet miért jegyeztette be magát az ENSZ-ben ?

Figyelt kérdés
Annak ellenére hogy az egyszerűbb tagoknak azt mondják hogy a politikától távol kell maradni és az ENSZ-t a kiadványaikban a skarlátszínű vadállattal azonosítják.Ezt a tényt egy újságíró leleplezte majd ezután a szervezet ezt a tagságot visszavonta...😇😇😇
máj. 23. 09:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tévtanításokkal...
máj. 23. 13:51
 12/16 anonim ***** válasza:
72%

Egyetértek a 9-es válaszolóval.

egyébként az ilyen jellegű kérdést, évente felteszi valaki, aztán ellaposodik az ügy. Azonban akik a Tanúk ellen szeretnének támadást megvetést indítani, rendszeresen újra és újra felteszik a kérdést, hogy embereket tudjanak befolyásolni, is haragot szítani.

Az ENSZ, gyakran megkérdez vallásokat, kikérve a véleményüket.

Ezt tették Jehova Tanúival is, de nem azért, hogy Ők ezáltal részei legyenek a világban uralkodó hatalmaknak. Ezért nem is vállalnak semmilyen politikai vezetői szerepet, vagy kinevezést.

Sajnos a média mindent úgy közvetít, ahogy neki tetszik.

Olvastam nem rég, hogy a meglőtt Szlovák Elnök meghalt.

Közben nagyon is életben van.

Az ENSZ a Biblia alapján a "nyolcadik király", ami a földön létező összes emberi uralmak támogatásával létezik.

Ehhez a Tanúknak semmi közük.

máj. 23. 14:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Az ENSZ-hez semmi közük de az ENSZ-én belüli szervezethez volt közük érdekes ez logikai eszmefutattás.
máj. 23. 17:19
 14/16 anonim ***** válasza:
15%

@10

Tévedsz, ők sokkal-sokkal okosabbak (=szakképzettebbek), mint te vagy én.

máj. 23. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Kedves Kérdező

Tudod az első keresztények sem foglalkoztak a világ politikai rendszerével, de az emberi jogok őket is megilleték.

Pál Pl- a császárhoz lebbezett fel a tárgyalása miatt, és kérte a kihalgatását.

Ettől még nem volt része a politikának, sem az emberi uralmaknak.

Csak neked furcsa, mivel szeretnél minket hamis dolgokkal megvádolni, és úgy véled, hogy ezzel a stratégiával lehetőséged lesz rá.

máj. 23. 17:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes tovább foglalkozni vele, ha annyit nem ért meg hogy az ENSZ az a Nemzetek szövetsége 😇😇😇
máj. 24. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!