Miért kell a zsidókra fogni Solymos Eszter halálát?
Figyelt kérdés
Nagyon bánt, hogy ezt is a zsidókra fogják 1882 óta, 142 éven át folyamatosan.
Értem én, hogy abban az időben lángolt az antiszeminizmus, de ez már túlzás.
És tudom mi is történt ott pontosan Vele..
máj. 22. 09:15
2/10 anonim válasza:
Kétlem, hogy ma a társadalom túlnyomó részének (leszámítva a történészeket, a tiszaeszláriakat és a hungarista kopaszokat) bárkinek mondana bármit is a tiszaeszlári vérvád.
4/10 anonim válasza:
"És tudom mi is történt ott pontosan Vele.."
Szerinted mi történt vele?
5/10 A kérdező kommentje:
Azt beszélik.a környéken hogy Nagycserkeszen hunyt el, mert állítólag elütötte őt egy szekér. Így tusolhatták el
máj. 22. 20:43
6/10 anonim válasza:
5
Ezek szerint nem tudod, hogy mi történt vele. Azt tudod, hogy kinek, minek szeretnél hinni a kérdésben.
7/10 anonim válasza:
A teljes igazsagot csak maguk a szereplok tudnak... nyilvanvalo, hogy ilyen zavaros sztorit meg most is eltetnek az antiszemitak. Multkor a kuruc foson irtak rola egy reszletes elemzest.
8/10 anonim válasza:
#5 Az "Azt beszélik.a környéken" nem minden kétséget kizáró bizonyíték.
9/10 Hussaro Hungaricus válasza:
Nyilván ha valaki arra a következtetésre jut, hogy a zsidók ölték meg, akkor antiszemita. Nyilván a tények is antiszemiták lehetnek, ezért ezt is törvénnyel kell védeni mielőbb, mint a zsidó holokausztot.
A tabusítás folyamatban van egy ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!