Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen az amikor az egész...

Milyen az amikor az egész család közösen imádja Itent?

Figyelt kérdés

máj. 21. 00:45
 1/7 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem olyan nincs. Legalább is hogy mindenki valóban és főleg őszintén imádja Istent a családban, olyan nincs. Ha van, akkor Jézus hazudott:

"Azért jöttem, hogy tüzet dobjak a földre. Mi mást akarnék, mint hogy lángra lobbanjon! Keresztséggel kell megkereszteltetnem. Annyira szorongok, míg be nem teljesedik. Azt hiszitek, azért jöttem, hogy békét hozzak a földre? Nem azt, hanem – mondom nektek – meghasonlást. Ezentúl ha öten lesznek egy házban, megoszlanak egymás közt: három kettő ellen, és kettő három ellen. Meghasonlik az apa a fiával és a fiú az apjával, az anya a lányával és a lány az anyjával, az anyós a menyével és a meny az anyósával.” (Lukács 12: 49-53)

Elvileg tehát nincs olyan, hogy az egész család őszintén imádhassa Istent.

Viszont létezik a képmutatás.

máj. 21. 02:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor 0 esély van rá:(
máj. 21. 07:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne
máj. 21. 07:00
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Általában az ilyen "családokban" történik a legtöbb abúzus, bántalmazás, nemi erőszak, pedofília, nárcizmus.
máj. 21. 07:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Amolyan szekta hangulatú lehet.
máj. 21. 08:17
 6/7 A kérdező kommentje:
#4 Olyan családokban ahol mindenki szereti Istent és egymást? Kétlem...
máj. 21. 08:50
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer voltam egy ilyen családnál szenteste. Felejthetetlenül szép. :)
máj. 21. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!