Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mai világban mennyire...

A mai világban mennyire ritka, ha valaki keresztelkedik/első áldozik/bérmálkozik?

Figyelt kérdés
3 hét múlva lesz a bérmálkozásom. Lett egy ilyen lehetőség, amivel úgyvoltam, hogy élek vele. Úgy gondoltam ha már a fent említett kérdésben lévő 2 szentségben már részesültem,akkor miért ne csinálhatnám meg a bérmálkozást is. Pár éve is lett volna rá lehetőségem de akkor nem éreztem úgy, hogy akarnám. Most így 22 lassan 23 évesen tényleg szeretném. Nem mondom magam nagy vallásosnak de azért szoktam imádkozni és hiszek ezekben a dolgokban.
ápr. 30. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag gyakori, hogy divatból, illetve különösebb elhatározás nélkül csinálják, mint Te.
ápr. 30. 18:22
 2/3 IstenGyermeke1 ***** válasza:
A bérmálást az Egyháztól való távozás szentségének szokták nevezni szarkasztikusan. Sokan a szüleik kedvéért elmennek arra is, utána a templom felé sem néznek. Szomorú dolog.
ápr. 30. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom, de én már meg akarok keresztelkedni.
máj. 1. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!