Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tudnám terjeszteni az...

Hogyan tudnám terjeszteni az evangéliumot? Van erre valami ötletetek? Krétával volt, hogy írtam bibliai idézeteket, csak este majdnem megtámadott egy drogos, szóval kéne más ötlet. Tiktokra is rakok fel keresztény videókat.

Figyelt kérdés

ápr. 22. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

itt is.pl. Jeruzsálem jelölhet egy másik várost is.:

Ez 9,4

És monda az Úr néki: Menj át a város közepén, Jeruzsálem közepén, és jegyezz egy jegyet a férfiak homlokára, a kik sóhajtanak és nyögnek mindazokért az útálatosságokért, a melyeket cselekedtek annak közepében.

ápr. 23. 09:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Hogy milyen sötétség?!

A vallások miatt van a legtöbb háború, a keresztények végezték ki a keresztes hadjáratok alatt a legtöbb embert, mindenidők legnagyobb népírtása volt. Mindezt a szeretet nevében...

Rengeteg tudós végezte máglyán eretnekségért.

Mára már ott tart a tudomány hogy tudjuk hogy a betegségeket nem istenkék haragja hanem kórokozók okozzák, a Föld nem 6000 éve lett teremtve hanem sokmilliárd éves illetve genetikailag is rokonságban állnak a fajok így a kreacionizmus is megdőlt. (Hogy teremthetett madarat, hüllőt és embert egy isten ha kiderült hogy egy őstől származik minden faj)

Mellesleg rengeteg vallást tanulmányoztam már, pontosan tudom hogy a kereszténység melyik ókori vallások perverz keresztezéséből jött létre, mit honnan loptak. Olvastál ógörög újszövetséget és héber ószövetséget? Én elég sok verzióját. Ajánlom neked is, meg fogsz lepődni.

Habár fene tudja, akinek a dínócsontok se elég bizonyítékok hogy valami nem stimmel a mesével, nem is én fogom meggyőzni.

A középkorban lett kitalálva a pokol elrettentésnek, korábbi bibliákban benne sincs. A mennyország is kb 2000 éve lett kitalálva a zsidó Seol és görög Hádesz mixeléséből. Bár mindkettő inkább egy alvilághoz hasonlít, a holtak/lelkek birodalmához, odakerül mindenki a halála után azok a vallások szerint.

ápr. 23. 09:45
 13/18 A kérdező kommentje:
#5 Politikailag független vagyok, csak Jézus lenne képes megfelelően vezetni a világot.
ápr. 23. 09:50
 14/18 A kérdező kommentje:

#12 Az középkori vezetők nem nagyon követték Jézust, ezért történhetett meg ilyen.

Dínók meg léteznek.

ápr. 23. 09:53
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

De hát nem is létezett Jézus, pont ezt magyarázzuk :D

A neve is csak egy görög kifejezésből ered, a krisztus görögül felkentet jelent.

Persze lehetett egy bolond aki isten fiának mondta magát, de a mint nagybetűs Jézus nem volt soha, mivel Isten sincs.

ápr. 23. 15:57
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 A Krisztus az a fordítása a messiásnak, az egy szerep, Jézus(Yeshua) a neve ami azt jelenti, hogy Jahve megment.
ápr. 23. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:

A szuperhősök nevei is árulkodóak, mégse léteznek.

De jó, nem vitatkozok.

Felőlem a húsvéti nyusziban is hihetsz, de akkor orvos helyett templomba menj, antibiotikum helyett feloldozást kérj, különben hiteltelen leszel! :D

ápr. 23. 20:21
 18/18 anonim válasza:
Senki se csinálja jól, ő mégis más, mint bárki más. Próbáljuk őt szeretni, így összetartozunk. Kell ennel tobb? Igen, de ez mindenkinek saját szívügye. Sok sikert kivanok.
máj. 5. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!