Elton John szerint Jézus Krisztus homoszexuális volt. Mit szól ehhez a Fidesz?
Ugye azt tudod, hogy össze-vissza beszélsz és nem ez a téma?
"Akik ott voltak, azok szerint ... aszexuális volt"
Mármint Jézus? :)))
Idéznél valakit, aki ott volt, és azt mondta, hogy Jézus "aszexuális"? :DD
Nem igaz, amit a kereszténységről állítasz. Szívesen írok neked arról, mit tanít Egyházunk a szexualitásról, ha érdekel.
Kedves kérdező!
Rengeteg ilyen jellegű állítás van. Van, aki azt mondja, Jézus magyar volt. Ugyanolyan súlyú a fent említett állítás is.
Meg nem értem mi köze van ennek a Fideszhez.
Jézus magyar volt, fekete, vagy korejai...
Simán zs..dó volt. Bocs, ha valaki sérül.
A történeti források szerint.
31-es
te egy hvg buborék vagy
a helytartó gyarmati szerencsétlenje
"Ugye azt tudod, hogy össze-vissza beszélsz és nem ez a téma?"
az a téma, hogy fujj fidesz. tudom.
Szavazz a Mihazánkra, ő tárta fel a végrehajtó maffiát és a pedofil kegyelmi törvényt.
Örülök hogy te is Toroczkaira fogsz szavazni.
Nem olvasok hvg-t, életemben nem tettem. Sőt évek óta nem volt releváns hírlap a szememben.
De köszönöm hogy sértegetsz egyből, innen látszik hogy nem akarsz beszélgetni vagy megvitatni valamit normálisan, hanem belekiabálni a világba a véleményed és ennyi.
"az a téma, hogy fujj fidesz. tudom."
Ha visszanézed, akkor mindenki leírta, hogy ennek semmi köze sincs a politikához ðs ez nem politikai kérdés.
"Szavazz a Mihazánkra"
"Örülök hogy te is Toroczkaira fogsz szavazni."
Bocsi, de a szektákat nem szeretem.
23
bocs, de butaságokat beszélsz. Mária csak annyira szenvedett mint minden más ember a Földön. Jézus nem nehezített ezen. A tanítványai önként követték őt, soha nem kényszerítette őket rá, bármikor otthagyhatták volna Jézust de nem tették mert látták a rengeteg csodát amit tett. A vízből tényleg bort csinált, így az nem hamisítás. Ő tényleg Isten fia, így ez sem Istenkáromlás. Jézus mindig is létezett, még akkor is amikor nem emberként. Ő az ige."Isten volt az ige" "Az ige teste öltött, eljött közénk, eljött hozzánk, és eljött érettünk. Ő az igazat hirdette, az már nem az Ő felelőssége, ha az emberek nem hisznek neki és azért képesek embertársaikat bántani.
Mi keresztények azt szóljunk hogy mindenki a saját szemüvegén keresztül nézzük a világot. Egy egyszerű elfogadtatás vágya van Elton kijelentésének, fogadjuk el őt a szeretet jegyében.
Kb. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!