Ha a Sátánhoz imádkozom nagyobb eséllyel teljesülnek a vágyaim?
Gonosz vágyaid lehetnek.
Ne imádkozz, aludj.
Primo, ha a sátánt imádod, az már eleve rossz.
Secundo, a gonosz hazug. Beállítva magát úgy, hogy CSAK rajta keresztül lehetsz boldog (mert Isten ártani akar neked és uralkodni fölötted), ahogy a 4-és írta, sokat ígér, keveset ad, s mindent elvesz.
A sátán nem ad semmit, mert nem is létezik.
Imádkozz inkább Inari Ókami-hoz, engem ő még soha nem hagyott cserben.
milyen vagyaid? Ha egy hurron pendulsz vele akkor teljesitheti vagyaid
de Isten ugyeiben jo dolgokban nem fog segiteni mert meghasonlana onmagaval
Én is gondolkozom rajta. Várnám az Antikrisztust hátha meggyógyítana engem a pszichikai betegségemből.
Csak az a baj hogy teljes szívből nem tudom a Sátánt imádni mert többször is becsapott (a tömjem meg a szenttltviz hogy tőle ered és hazugság mert Istentől,meg az evangélikusokkal hogy azokat gyűlölöm közbe a rokonom irigylem 5 éves kortól M óta csak a gyereke evangélikus óvodába járt és azokra vetitődött ki) meg 10 éves korom óta folyamatosan jövök rá eggyes dolgokat. Amiket a gonosz tett és tesz a bukott angyalok által az emberekkel meg arra hogy mit akar az ökumenikus szellemmel meg az egy világvallással. Ezekért nem tudom imádni mert tudom hogy az emberek nem tudják a őket én tudok róla és vakon hisznek a cselvetéseinek és a pokolba viszi őket. Az is baj hogy a Gonosz tudja rólam ha egészséges lennék én elarulnám. Az emberek előtt lelepleznem az antikrisztust. Az a baj hogy ő tudja hogy ha nem lenne bajom akkor kékes volnék arra hogy lerantsam.a leplet a Satanrol és egy ember se jutna a pokolba. Mert elfordulna mindenki az antikrisztus, sőt a jrlektol is. Nem volna ezotéria,heloven meg szellemidezes se mert tőlem megtudná mindenki hogy a Satantol ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!