Isten miért találta ki a szexet és a szexuális vágyat, ha mennyországban nem lesz ilyen?
A fajfenntartáshoz szükséges, a mennyben már erre nem lesz szükség, Jézus szerint az emberek e tekintetben olyanok lesznek, mint az angyalok :)
Amúgy is kicsit túl van ragozva manapság a szex téma, most ilyen túlszexualizált társadalomban élünk.
Sajnos nincs feleségem, ezért nincs lehetőségem szeretkezni. 😥
Persze most ennék egy kis brokkoli levest is, viszont már késő van főzőcskézni. Ezek olyan dolgok, amiktől nem lesz öngyilkos az ember...
Akkor élvezd a szabadságot.
Nekem volt feleségem. El is váltunk. Házasodni sem akartam és válni sem.
De , ha őszinte akarok lenni, a tapasztalataim után nem szívesen ülnék fel még egyszer a párkapcsolat névű szopórollerre, mert az börtön. Így viszont szabad vagyok már évek óta, amióta kénytelen voltam többszöri paráznaság okán végül elbocsátani a saját kérésére a feleségemet. A gyerekek boldogok, a volt nejem szintén boldog, én pedig a szabadidőm legjavát az Úr társaságában tölthettem.
Jobb is ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!