Ha bélpoklos vagyok, az azt jelenti,hogy a pokolba kerülök?
Figyelt kérdés
márc. 10. 14:31
1/10 anonim válasza:
Csak a beleid, miután Isten kibelezett...
2/10 anonim válasza:
1# Luci a kérdésből úgy gondoltam, hogy Te vagy a kérdező....de most válaszoló lettél.
4/10 anonim válasza:
Beleid a gyehennára kerülnek ahol üstben,forró szurokban jehova kamui forgatjak vasvillával ,mignem betelik a 144000 létszáma.
6/10 anonim válasza:
A bélpoklosság egy betegség, emiatt nem vagy pokolra ítélve. Szólj az orvosodnak, akivel egyezteted a tüneteket, felír egy gyógyszert, amit ki kell váltani és beszedni az orvos utasítása szerint, és meggyógyulsz. Egyébként mi lepra néven ismerjük.
7/10 anonim válasza:
Bélpoklos:
Súlyos fertőző betegségben szenvedő személy;
Egy bélpoklos takarta testét, arcát, mert az általa keltett látvány undort keltett másokban.
Régebben leprának nevezték.
Ez nem Isten elleni bűn.
egyébként sincs tüzes pokol.
8/10 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy annyit zabálsz ami már neked sem egészséges.
9/10 anonim válasza:
#8: Nem, hanem ez a leprát jelenti a Bibliában. Akkor is, ha mai nyelven más jelentésben használjuk.
A lepra fertőző, habár nehezen terjed; de ha elkapják, akkor nagyon súlyos. Csak az emberek 20%-ára veszélyes. Ma már tudják gyógyítani.
10/10 anonim válasza:
*9-es Lehet,h ogy én érettem félre, de a kérdező kérdése arra vonatkozik értelmezésemben, hogyha sokat zabál akkor a pokolra kerül-e. És igen, technikailag igen, mert tönkremegy az élete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!