Jégszív kérdése:
Ha ő a mindenható (mennynek és földnek teremtője), MI SZÜKSÉGE VAN RÁ, hogy szeressük, imádjuk? Ez nem egy primitív emberi hiúság? Különben is: Senki nem kérte, hogy létrehozzon minket.
Figyelt kérdés
„Szeresd Uradat teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből.”febr. 29. 10:55
21/51 anonim válasza:
20
Nincs bennem sértődés, csupán a kérdésre válaszoltam! Nem úgy, mint te😁
23/51 anonim válasza:
22
Most már van, de csupán feléd, az értetlenséged miatt!
26/51 anonim válasza:
Ennek nem sok köze a bűntudathoz. Inkább az a kérdés, hogy miért vagy ennyire megsértődve.
27/51 anonim válasza:
26
Ha őszintén megbánod tetted, meg fogsz könnyebbülni! Ha nem sokkal rosszabb lesz, higyj isten jóságában!
28/51 anonim válasza:
Szerintem inkább neked megkönnyebbülnöd a sértődöttségedből. Sokkal tartalmasabb mondataid lennének például.
29/51 anonim válasza:
28
Isten megbocsájtja a szörnyűséget amit tettél, én nem, de Isten jóságos!
30/51 anonim válasza:
De akkor miért vagy rá megsértődve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!