Mit kérdezzek meg egy Jehova Tanújától?
#9 Ha valamire, akkor a jehovisták "bibliájára" illik az a mondás, hogy "fordítás=ferdítés". Inkább ruházz be egy valamekkora összeget, és vegyél egy valódit. Rom. kat. vagyok, de a református fordítást ajánlom, mert nyelvileg az a legigényesebb.
Egyébként óvakodj minden, ismétlem minden utcai hittérítőtől!
szia Én írtam a 6-ost, amire azt írtad, hogy nem érted.
Ezt a válaszomat az 5-ös hozzászólónak írtam, mivel valakinek az édesanyját szidalmazta volna.
Nem vall szeretetre, hogy ilyesmit tesz, még ha nem is ért egyet vele.
11
Úgy látom, csak olyan véleményt hallottál, vagy akarsz meghallani, ami negatív színben tünteti fel Jehova Tanúit.
Mert bizony a Biblia fordításukat illetően, Bibliával foglalkozó szaktekintélyek, de még Rabbik is úgy nyilatkoztak, hogy nagyon jó fordítás.
Ebből csak azt tudom leszűrni, hogy vannak akik csak a negatív véleményüket emelik, nagyítják fel csak azért, hogy mindenki ugyanazon a véleményen legyen.
Én utána járok ezeknek, és nem másokra hallgatok, és hozok egy egyéni személyes döntést.
Mig mások nem győződnek meg semmiről, csak hallomásból ítélkeznek.
Ilyen volt a Covid 19 vakcina is. A világban nagyon kevesen hoztak olyan döntést, hogy nem oltatják be magukat, vagy is nem mentek a tömeg után, vagy a hallomás után.
Akik pedig kényszerítettek az pedig sajnálatos, nem egy ember lett rossz állapotba, vagy halt meg azóta ez miatt.
Nagyon fontos mindig a személyes meggyőződés, mert egy barát is tévedhet.
"Máskor addig csak össze vissza sétálgatok a városban."
Hát, szerintem jobban jársz... :)
Hogyan találkozott Jézussal?
Aki Jézust követi van személyes sztorija, hogyan történt meg ez a találkozás.
Bár szerintem itt már faképnél is hagynak.... nem tudnak mit kezdeni Jézussal, sőt a Benne hívőktől el is határolodnak...
Jelenések 12:11
Testvéreink legyőzték a Vádlót a Bárány vérével, legyőzték beszédükkel, mert tanúskodtak az igazságról, legyőzték, mert nem ragaszkodtak az életükhöz sem, s nem féltek a haláltól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!