Hogy képesek a krisnások "többet adni, mint amennyit kapnak"?
Egy hozzászólásban olvastam, hogy a krisnások és a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség többet ad, mint kap. Milyen pénzügyi bravúrral lehetnek képesek ilyen csodára? Mert épeszű ember gondolná, hogy a befolyó pénzekből fedezik saját személyi és egyéb kiadásaikat (rezsi és egyéb), aztán a fennmaradó pénzből tudnak különböző karitatív célokra fordítani.
Viszont egy 3 pipás hozzászóló szerint karitatív célokra többet fordítanak, mint amennyi pénzt összesen kapnak.
Számomra minimum hihetetlen ez.
Lehet hogy a pénzük nem csak adományból van, is úgy?
Én valami ilyesmire tippelek, de nekem is értelmetlennek tűnik az állítás.
Gondolhatok kismacskákra is, itt pénzről volt szó.
De ilyen hol szerepelt, hogy az államtól kapottnál osztanak ki többet? Lassan egy éve írtam ki a kérdést, a hozzászólást már nem tudnám megtalálni valószínűleg, de a kérdésben így fogalmaztam:
"Viszont egy 3 pipás hozzászóló szerint karitatív célokra többet fordítanak, mint amennyi pénzt összesen kapnak."
Na most az "összesen kapnak" kifejezésben, abban benne van az állami és emberek által adományozott rész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!