A keresztények miért csak a rock és egyéb műfajai-zenéket tartják a sátántól valónak?
Rapper barátom zenéiben rengeteg a káromkodás és utalás, hogy a nő verve jó, nem beszélve keresztény barátaim által hallgatott, különböző pop előadók házasság előtti szexet számairól, illetve a szövegbe rejtett masszív erotikáról, amikről csak úgy áradoznak.
Mégis, keresztény ismerőseim csak az én zenéimre fanyalognak pedig még csak nem is Anaal Nathrakh, vagy Rotting Christ műfajaiban hallgatok.
Van keresztény témáról,Jézusról szóló rock zene is..
Én keresztény lelkészként semmilyen műfajt nem tartok Sátántól eredőnek,de -meggyőződésem szerint-minden műfajt fel tud használni Sátán az Isten gyalázására,az emberek megrontására.
Nem jó a zenét műfaja szerint szelektálni!
Az egyes ember csoportokra való hatását kell vizsgálni.
Láttam egy holland pantomin csoportot,akiknek a szolgálata révén sok száz ember megtért Krisztushoz.(A bűnbeesés történetét játszották el haevy metal zenére,és közismert keresztény dallamokat Pakisztánban "müelzin stílusban".
Ne keverd a death metállal!
Rengeteg keresztény/nemzeti rockzenekar létezik. Sőt..
Idehaza elég megemlíteni a Kárpátiát pl.
Mondjuk egy szélsőjobbos, neonáci zenekart kereszténynek nem neveznék, még akkor se, ha sajátos viszonylatba előkerül is pár számukba az "Isten" szó.
Biztos ismeritek a Skilletet. Ennyit erről.
Ilyen feltételezni, hogy azt hiszik pont akkora butaság mint hogyha azt állítanád, hogy a tesco-t az ördöbtől valónak tartják... Miért tartanák? Ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!