Nem túl rég belefutottam egy hasonló kaliberű stramm oldalba, mint a Katolikus Válasz, de most nem találom. Esetleg van ötletetek, melyik lehetett?
Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 12:00
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem az volt.
Arra emlékszem, hogy volt hozzászólós része, és a szerkesztők is párbeszédet folytattak azokkal, akik írtak. Konkrétan valamit kerestem (nem jut eszembe, mi volt az), az erről szóló rész volt ilyen, az egész oldal felépítésére nem emlékszem. Ha jól emlékszem, a szerkesztők mind vidékiek.
2023. nov. 26. 19:46
3/6 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy nem volt olyan modern kinézete, design-ja.
2023. nov. 26. 19:55
6/6 A kérdező kommentje:
Ez lesz az! Köszönöm :)
Egy ideig nézegetnem kellett, hogy ez-e az, a sárga színre emlékeztem :) az elhelyezkedésére nem, meg a többi színre sem. (Persze nem ez a fontos.)
A stílusa, értékrend stimmel, majd egyszer biztos megtalálom azt is, mit kerestem.
Kitaláltad, nem volt könnyű szerintem.
Jó oldal :)
2023. nov. 26. 22:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!