Vallásos vagyok de fiatalabb koromban egyszer szeretkeztem
egy lánnyal egy templom gyóntatófülkéjében. Mit kéne
most tennem?
11/20 A kérdező kommentje:
Hello. Nem vagyok ateista.
A templom Isten szentélye,egy szent hely.
Márpedig ez a cselekedet nem volt szent,mivel templomban szeretkeztél.Hisz Isten házában nem lehet bármit tenni.
Jézus is kizavarta az árusokat mikor a portékájukkal bementek a temlomba és ott árulták termékeiket.
Isten ennek nem örült,pláne annak hogy az ő házában szegted meg egyik parancsolatát a 10 közül.
ugyanis benne van a bibliába hogy ne paráználkodj.
2009. jan. 8. 08:52
13/20 A kérdező kommentje:
Megkérlek, hogy ne értékeld oly mértékben túl önmagad, hogy komolyan vedd, miszerint te isten nevében magyarázol itt nekem. Mégis micsoda pökhendi beteg dolog ez? Azt hiszed, pont te fogod meghatározni, hogy mi tetszik és mi nem tetszik neki?
Hat ha teged zavar ,hogy mas magyarazni probal ,miert teszel fel ilyen kerdest.Ha meg magyaraz hallgasd meg,es maskulonben igaza van,es ezen el is gondolkodhatnal.Elotted semmi sem szent?
2009. márc. 2. 18:46
Hát igen, szarni sem illik a gyóntatófülkébe...
2009. márc. 2. 20:06
Nem pökhendiség Biblia ismerettel rendelkezni. Ha ismernéd tudnád, hogy amit tettél bűn. Hogy a paráznaság bűn. S ráadásul isten szenthelyén tetted. Megszentségtelenítettél egy templomot. hiába volt izgi, akkor is így van. Oltári bűnt követtél el. Ha katolikus vagy az a minimum,hogy elmész meggyónni. Ha nem imádkozz Istennek bocsássa meg ezt a vétket és tedd le a lábai elé. Ha érted mire gondolok.
2009. márc. 2. 20:14
Nagyon jól tetted, amit tettél. Isten nem egy ostoba, nyirkos helyen van, hanem mindenhol. És szerintem nem problémázik azon sem, hogy mit csináltál (paráználkodás).
Az élet szép. Hát éld te is. ;)
2009. márc. 3. 19:53
Soha nem értettem mia jó ebben, hogy ne paráználkodj.. szerintem isten azért adtam meg annak a lehetőségét, hogy élvezzük a szexet, h igenis élvezzük.
Nem értem miért van akkor ez a bűn. Egyébként nem kell meggyónnod, a papnak ehez semmi köze, egyedül istennek kell beszámolnod a bűnödről, senki másnak!
2009. aug. 6. 13:56
2009. aug. 7. 13:46
Ne hogy már elhidd, hogy az amit tettél milyen jó és szuper dolog volt! Itt nem azon van a lényeg, hogy most milyen vagy és most miket teszel, hanem hogy le tudtad tenni a múltad terheit? Igen, az bűn volt. Oké, hogy most vallásos vagy (bár ezt sem tudom mire érted),de bocsánatot kértél Jézustól, mindenért amit tettél? Megtapasztaltad már milyen teljesen szabadnak és boldognak lenni, anélkül, hogy a múltad és a bűnök kísérnének?
2014. okt. 3. 21:44
Kapcsolódó kérdések: