Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok az Őslakó filmről?

Mit gondoltok az Őslakó filmről?

Figyelt kérdés
Nem vagyok Isten fia. (…) Azt mondtam, volt egy nálam nagyobb mesterem. Sosem mondtam, hogy az apám volt. Azt akartam tanítani, amit megtanultam. Sosem állítottam, hogy a zsidók királya vagyok, nem jártam a vízen, nem támasztottam fel holtakat. Sosem beszéltem isteni dolgokról, csak az emberi jóságról a Földön. Nem jöttek keleti bölcsek, hogy a jászolban tegyenek tisztességet. Csak gyógyítgattam a keleten megtanultak alapján.”
2023. nov. 12. 22:30
 1/7 anonim válasza:
Nekem tetszett. Viszont a második része az katasztrófa volt. :)
2023. nov. 12. 22:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Amikor a keresztény srác leakarja lőnni John, a kétségbeesés miatt?
2023. nov. 12. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Van második része?????

Na kérek két óra szünetet!

2023. nov. 12. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Reggel elmeséled a véleményt :D
2023. nov. 12. 22:43
 5/7 anonim válasza:
Nekem ebben (Csak az 1.-et láttam.) nem vallási, inkább egy Hegylakó sztori jött le.
2023. nov. 12. 23:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Bevallom nekem ez a film kimaradt. Az apu azért iszik, mert te sírszban hallottam róla először, és ezért, és csak azért, adok neki egy esélyt, és meg fogom nézni, utána leírom a véleményemet.
2023. nov. 13. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:

nagyon tetszett az ötlet, reformátusnak keresztelve de csak a magam módján egyistenhitűnek léve (úgy hogy a többi lehetőségtől sem zárkózom el mert ugyanannyira esélyesek) érdekesen szemléltem végig, és azt gondoltam hogy ezt aztán a hívő gyakorló keresztények tuti szét fogják szedni, szétalázzák :) a kettő szerintem sem lett olyan jó, durva volt az elsőnél hogy ilyen kevés helyszínnel ilyen komoly sztori szálat sikerült felépíteni. valami hasonlót gondolok az igazi történtekről is, történészek szerint Jézus az egyik legbiztosabban létezhető történelmi figura volt, de utána amilyen vallást erre ráhúztak és

alkalmaztak a hatalom gyakorlására a történelem folyamán, szomorú és hiteltelen. persze tiszteletben tartom mindenki nézeteit, egyszerűen csak nem helyezem fölé a többivel szemben, majd kiderül a végén

2023. nov. 18. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!