Mit gondoltok az Őslakó filmről?
Van második része?????
Na kérek két óra szünetet!
nagyon tetszett az ötlet, reformátusnak keresztelve de csak a magam módján egyistenhitűnek léve (úgy hogy a többi lehetőségtől sem zárkózom el mert ugyanannyira esélyesek) érdekesen szemléltem végig, és azt gondoltam hogy ezt aztán a hívő gyakorló keresztények tuti szét fogják szedni, szétalázzák :) a kettő szerintem sem lett olyan jó, durva volt az elsőnél hogy ilyen kevés helyszínnel ilyen komoly sztori szálat sikerült felépíteni. valami hasonlót gondolok az igazi történtekről is, történészek szerint Jézus az egyik legbiztosabban létezhető történelmi figura volt, de utána amilyen vallást erre ráhúztak és
alkalmaztak a hatalom gyakorlására a történelem folyamán, szomorú és hiteltelen. persze tiszteletben tartom mindenki nézeteit, egyszerűen csak nem helyezem fölé a többivel szemben, majd kiderül a végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!