Jézus belehalt volna a korbácsolásba ha nem feszítik keresztre?
Figyelt kérdés
2023. nov. 9. 11:00
3/11 Grizesteszta válasza:
#2: jaj, a kihagyott betű eszembe se jutott, csak a két szót próbáltam értelmezni. :( Megyek, iszom egy kávét, munkához se fog ártani.:))
4/11 anonim válasza:
Nem feltétlen. Abban a korban a korbácsolás megfenyítés volt. Ha rendszerint belehaltak volna, akkor nem alkalmazzák így.
5/11 anonim válasza:
A délelőtti piálás már masszív alkoholizmusnak számít.
7/11 anonim válasza:
Attól függ, mennyire korbácsolták meg. Valószínűleg elérte azt a szintet, amibe belehalt volna.
Én a helyében tuti nem vittem volna a keresztet, akkor ott helyben halálra korbácsolnak, még mindig jobb, mint a kereszthalál.
8/11 Prókátor válasza:
A római korbácsolás kivégzési módszer is volt, valamint az se volt ritka eset, hogy valaki nem élte túl. Jézus esetében nem az volt a cél, hogy megöljék vele, így valószínű, hogy direkt kevesebb ütést szabtak ki rá.
9/11 anonim válasza:
Jézus ha akarta volna akkor el sem jut a korbácsolásig, de meg akarta válta az emberiség bűneit, és ez meg is történt.
Egy olyan emberről beszélünk aki vakokat, bénákat sőt halottat is feltámasztotta, szóval szerintem önmagát ha akarta volna akkor bármiből kigyógyitotta volna. De azzal a feladattal küldték le, hogy 33 éved van megcsinálni, utána szabad vagy. Ő megcsinálta amit kért tőle a legfelső, aztán tovább ment.
10/11 ludwigvan válasza:
Ha így lett volna, most korbácsok lógnának a katolikus templomok tetejéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!