Melyik bibliai fejezettel folytassam?
Múltkor írtam ki ide kérdést abban, hogy tök jó volt a kapcsolatom a Szellemmel.
Aztán valahogy elkezdett csesztetni, itt pedig javasolták, hogy olvassam el a Jób könyvét.
Azóta kicsit másképp látom a dolgokat és szeretnék tovább fejlődni.
Mit gondoltok, mivel kellene folytatnom?
Nálam a 4 Ász:
Máté evangéliuma
Lukács evangéliuma
Márk evangéliuma
János evangéliuma
De mind jó. Az Ószövetségben is van bölcsesség. Mindben el van valahol spojlerezve az Aduász: Jézus Krisztus.
Minden ember számára (örök)életbevágóan fontos Isten lénye,jelleme készségszintű ismerete,mely az Újszövetség tanulmányozásán keresztül érhető el egyedül.
Ez megóv attól,hogy az Ószövetségben található genocídiumok olvasása közben megtaposd a földhözvágott Bibliát,vagy a nemzetiség táblázatok izgalmas oldalain elaudj.
ki kezdett el csesztetni? egy kommentelo vagy a Szent Szellem?
es mire kene Bibliai fejezet? visszaterni a Szent Szellemhez?
kerjed hogy mutasson neked utat, nekem mar tobbszor is tette (pont ott nyitottam ki a Bibliat hogy az valaszt adott arra amivel kapcsolatban tanacsot kertem)
mi valtozott meg attol hogy elolvastad Job konyvet? illetve mit olvastal akkor, amikor jo kapcsolatod lett a Szellemmel?
Szia
Ha a 4 evangéliumot olvasod, akkor megtudod mit kínál számodra is Isten, és mit kell tenned, hogy az akaratával összhangban élj. Ez elég sok szenvedéssel (de erre felkészít Krisztus9 de sok sok Istentől jövő áldással jár. Ha követed Krisztus tanítását, ezt majd tapasztalhatod.
De érdemes az egész Bibliát elmélkedve olvasni, mert ezt ígéri Isten számodra is:
Jeremiás 29:11
»Mert én jól tudom, hogy mi a szándékom veletek – ez Jehova kijelentése. – Azt akarom, hogy békében legyetek, és ne érjen csapás benneteket. Jövőt és reménységet akarok adni nektek."
és
Ézsaiás 46:10
"Kezdettől fogva előre megmondom, mi lesz valaminek a kimenetele, és régtől fogva azokat, amiket még nem vittek véghez. Azt mondom: »Minden úgy lesz, ahogy eldöntöttem, és megteszem mindazt, amit szeretnék.«
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!