Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mond Uram mikor hozod el az...

Mond Uram mikor hozod el az emberiség utolsó óráját? Miért kínzol ezzel a földi léttel és miért nem szólítasz magadhoz?

Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem Ő nem használja a Gyakorit.
2023. okt. 10. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
20%

Gyermekem.., Tanulj, hogy a kínod feloszlasd, szeress, hogy a szívedet edzed, láss, hogy az elméd fényesedjék. Dolgod van itt és szükség van rád, ahogy neked is szükséged van itt mindenre. Teremts bölcsen.

Testvérem!, Isten senkit és semmit sem kínoz. Te vagy, aki kínt teremtesz magadnak oda, ahol semmi sincs, csak te. Te kérted istent, hogy ide jöhess és élhess, miért hívatnád magad vissza, amikor a kellős közepében vagy? Most az egyik legizgibb az életed, hamarosan elfordítod orcádat a kíntól, és a szeretet felé kezdesz figyelni. Nem lenne illendő, sem tiszteletteljes, sem a szabad akaratodat anyjaként végtelenül figyelembe vevő istentől, ha most visszahívna. Ne aggódj testvérem! Alakulsz még, és rendben leszel majd. Most is, csak éppen a rendedet önkínzásra használod. Javaslom hagyd abba és figyelj magadra, majd tanuld. Veled vagyunk!

2023. okt. 10. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Az emberiség utolsó óráját ők maguk hozzák el.

"Miért kínzol ezzel a földi léttel és miért nem szólítasz magadhoz?"

Mert csak. Nincs indok.

2023. okt. 10. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Na itt vagyok. Azért nem szólítalak magamhoz, mert itt az én országomban semmi kedvünk hallgatni a rinyálásod meg a nyavajgásod. Puszi! Az Úr
2023. okt. 11. 07:01
 5/5 KZitus ***** válasza:

Szia

Remélem azóta elmúlt a kínod. Nem Isten okozza.

Inkább segíteni szeretne neked - ha hagyod.

Ézsaiás 41:10

"Ne félj, mert én veled vagyok. Ne aggódj, mert én vagyok Istened.

Én megerősítelek, igen, segítek neked.

Erősen foglak igazságos jobb kezemmel.«

2023. dec. 6. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!