1/9 anonim válasza:
Persze...Sokan szeretik a pénzt.
3/9 anonim válasza:
rágugliztam (olyat is lehet!) és elvileg van valami magyar satanista templom. a facebookjukat dobta ki a google, olyanom meg nekem nincs, szóval nem tudtam bővebben informálódni, de a következtetés levonhato hogy vannak ilyenek.
4/9 anonim válasza:
A választások eredménye alapján nem is kevesen. 3 millióan
7/9 anonim válasza:
Egy pillanatra azt hittem komoly a kérdés, aztán megláttam, hogy Lucifer-666 a kérdező.
Kislányom, mi van veled? Most tényleg ennyire futotta? Ennél sokkal lehengerlőbb kérdésekkel szoktál megörvendeztetni bennünket. Tudod, amit az ember elolvas , emésztget és közbe kétségek tömkelege merül fel az ingatag, magukat kereszténynek vallókban.
Én vagyok a rosta, te meg a lyukak a rostán. Én fent tartom az igazakat, te pedig elnyeled azokat, akik nem igazak, hanem csak annak hiszik magukat.
De jól csináltad eddig, csak így tovább! Hamarosan elérkezik az armageddon.
8/9 anonim válasza:
Vannak Sátánisták, de a legtöbben inkább csak ezoteria irányába kíváncsisgodó tinik akiknél a dolog kimerül abban hogy elmondják másoknak hogy ők Sátánisták
9/9 A kérdező kommentje:
Én is tininlány vagyok. A hetedik válaszoló megmondta...
2023. okt. 3. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!