Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha ismerek itt papot a GyK-n,...

Ha ismerek itt papot a GyK-n, aki papnak mutatkozott be és van is olyan nevű pap a papok között, meggyónhatok neki itt privát üzenetben?

Figyelt kérdés
Vagy előbb keressem meg e-mailben azt a papot, hogy tényleg ő e az itteni pap és csak utána lehet? A lényeg, hogy olyan csatornán működjön, ahol másnak nincs hozzáférése, csak az adott személynek.

2023. szept. 20. 18:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS

Közeledj Hozzám, és legyünk édes kettesben. Tegyél félre minden figyelemelterelő dolgot, és hadd töltselek meg a szeretetemmel és a kenetemmel, hogy megerősítsem az egységünk kötelékét. Gyere, és részesülj egy nagy adag bátorság töltetből, ahhoz, hogy magabiztosan és higgadtan tudj továbbmenni. Gyere! Jeremiás 29:11-13 Hiszen én jól tudom, mit tervezek a számotokra — mondja az Örökkévaló —, s ezek a tervek békességről és felvirágzásról szólnak, nem pedig nyomorúságról és bajról. Olyan jövőt szántam nektek, amelyben jót várhattok. Akkor majd segítségül hívtok, hozzám jöttök, és könyörögtök — én pedig meghallgatlak titeket, és teljesítem kéréseiteket. Kerestek majd engem, és meg is találtok, mert teljes szívvel-lélekkel kerestek.

2023. szept. 21. 07:11
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Akkor a Biblia miért írja, hogy a bűnöket meg kell vallani? Csak viccből, ha elég magunkba is lerendezni?

2023. szept. 21. 18:13
 13/18 anonim ***** válasza:
23%

Róma 5

[link]

2023. szept. 24. 09:50
 14/18 anonim ***** válasza:
20%
Gyónd meg Istennek a belső szobádban! Az a legőszíntébb!
2023. nov. 3. 23:30
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

12.Hsz!

Ha Istennek vallod meg,akkor az nem "magunkban való lerendezés"!

Hol tanácsolja Jézus,hogy bűneinket egy papnak kell kifecsegni?

Mi köze a bűneinkhez egy bűnös embernek?

2023. nov. 4. 00:03
 16/18 IstenGyermeke1 ***** válasza:
80%

Jézus sehol. Viszont Szent Jakab ezt írja: “Valljátok meg tehát egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Igen hathatós az igaz ember buzgó könyörgése.” (Jak 5, 16)

Jézus ezt a hatalmat adta apostolainak: “Ezekkel a szavakkal rájuk lehelt, s így folytatta: "Vegyétek a Szentlelket! Akinek megbocsátjátok bűneit, az bocsánatot nyer, s akinek megtartjátok, az bűnben marad."” (Jn 20, 22)

Az Úr hatalmat adott apostolinak a bűnök megbocsátására.

E szentség gyakorlata sajnos viszonylag későn alakult ki. Tehát az őskeresztény időben nem létezett; csak a különböző szolgálatok és vezeklések az elkövetett bűnök bocsánatáért.

2023. nov. 4. 07:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Jakab apostol írása NEM a gyónásra vonatkozott,hanem arra,hogy amit egymás ellen vétettünk,ugyanazoknak az embereknek kell megvallanunk,és lerendeznünk velük.

Jézus azért tudott megbocsájtani,mert TUDTA a Szentlélek által,hogy Isten kinek bocsájtott meg. NEM a bűnbocsájtás jogát ruházta át követőire,hanem a Lélek által egy látást szerezhetünk.

2023. nov. 5. 16:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Ki bocsájthatja meg a mi bűneinket?

"Az írástudók és farizeusok elkezdtek tanakodni: „Kicsoda ez, aki ilyen káromlást szól? Ki bocsáthatja meg a bűnöket, ha nem egyedül Isten?“(Lk 5:21)

2023. nov. 5. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!