Gyógyító Buddha meditációt akik szoktak végezni. Vagytok itt?
Figyelt kérdés
Írjatok légyszi'
Jártok szanghába?
Még valamit akartam kérdezni, csak most nem jut eszembe, de írjatok, addig hátha eszembe jut! 🙂
2023. szept. 17. 13:48
1/2 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy még azt is szerettem volna kérdezni, hogy szoktatok-e Gyógyító Buddha mantrát hallgatni közben vagy akár napközben?
Az oké, hogy te mondod, de hallgatod is? Ha igen, akkor melyiket?
A Karma Pema Dorje félét ismerem, azon kívül tudtok ajánlani?
2023. szept. 17. 14:12
2/2 anonim válasza:
Én az energiát az orromnál összpontosítom majd levezetem a köldökhöz. Amikor ott átalakul/lágyul létrejön egy energiamező ami a háton halad felfelé és a mellkason-hason lefelé. Amikor ez megvan arra összpontosítok, hogy a fejem tetején áramoltassam ki. Ettől nagyon tisztának és szabadnak szoktam érezni a mellkasom, szerintem gyógyít. Nem tudom mi ez a technika mert sosem találtam normális forrásokat. Egyesek utaltak arra, hogy ez a “tűzkör” és taoista gyakorlat de semmit sem találtam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!