Amikor Isten szól hozzám sugallatokban vagy ha fedd valamiért, az atya vagy a fiú szól? Trollok, légyszives ne írjatok.
" Amikor Isten szól hozzám "
Ne haragudj de ezt nem lehetett kihagyni
Van egy regi mondas :
"Ha te beszelsz istenhez azt ugy hivjak hogy ima
Ha isten vissza is szol azt ugy hivjak hogy skizofrenia "
Kérdező, Isten senkinek nem szól vissza, még a legmélyebb hívőknek sem.
Ha te valóban hangokat hallasz, akkor érdemes meglátogatnod egy dilidokit.
És ezt keresztényként mondom, nem ateistaként.
Is is. Az "atya" ami az egészben benne van, de hogy hozzád eljusson kell a "fiú" közbenjárása. Fizikával úgy hangzik, hogy a forrásból ered a harmónia, de hogy tapasztald, kellenek az itteni érzékeiddel befogadható rész.
Valójában meg ez mind mindegy, csak segítenek folyton neked, akik rajtad dolgoznak.
Az,hogy Isten(Atya,Fiú,vagy Szentlélek)hallhatóan szóljon valakihez,ritkább,mint a fehér holló.,de Ő igenis szól hozzánk.
Néha egy gyermek mondja azt,amit Ő üzen,néha egy barát,egy madár,a simogató szél,sőt néha a mennydörgés,vagy a Biblia lapjain...
Az,aki kérdez Istentől,figyelnie kell a választ minden irányból!
Az ima,nem egyirányú monológ. Isten rendszerint válaszol valamilyen módon.
Az isteni üzenet közvetítője,a számunkra elkülönített(Szent)Lelke.
Akinek élő kapcsolata van, megtért ember, avval gondolat útján kommunikálhat, bár velem is 3-4 alkalommal fordult elő. Legutóbb nagyon is letolt valamiért, de ezt nehéz szavakkal elmagyarázni. Kértem, hogy trollok ne írjanak. Ezt értettem a poéngyárosokra, nevetgélőkre is. Sajnos ezt nem sikerült tiszteletben tartani. Már értem miért mondta Jézus, hogy ha visszajön talál e hitet. Köszönöm és én senkit nem pontoztam le.
Szia
Nem tudom mennyire tekinted Isten szavának a Bibliát? Ott Isten elmondja MA hogyan szól minden emberhez, tehát hozzád is:
„Minekutána az Isten sok rendben és sokféleképen szólott hajdan az atyáknak a próféták által, ez utolsó időkben szólott nékünk Fia által, a kit tett mindennek örökösévé” Zsidók 1:1, 2.
tehát a vers szerint, ha tudni szeretnéd mit üzen neked Isten, akkor olvasd az evangéliumokat, amely tartalmazza Krisztus tanításait. Ha te szeretnél szólni Istenhez, keress egy nyugodt helyet, és öntsd ki szívedet Istennek, Krisztus ebben is kitűnő példa a számodra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!