Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hosszú ideje próbálok istnnel...

Hosszú ideje próbálok istnnel kapcsolatba lépni de nem érzékelem, mit tegyek már?

Figyelt kérdés

Hívő keresztények válaszát várnám, nem érzékelem istent a mindennapokban, olyan mjntha csak én keresném ő meg bújkákna előlem.

Olvasom az ígét, hallgatok sok istentiszteletet, járok közösségbe, próbálok kedves jó ember lenni imádkozok, várok, nekem miert nem sikerül kapcsolatba lépnem vele? Már ez megy 15 éve

2023. aug. 27. 16:26
1 2
 11/12 Jégszív ***** válasza:

Akkor hagyd abba!

Állítólag, ha szüksége van rád, úgyis rád talál...

2023. aug. 29. 11:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Van egy dicsőítő dal aminek van egy ilyen szövegrésze: "akkor is ha szemem most nem lát akkor is ha nem érzek semmit ugyanúgy harcolsz értem szüntelen harcolsz értem" Az Isteni gondviselés egész életedet kíséri. Még a mélyen hívő keresztény embereknek is van olyan időszakuk hogy úgy érzik hogy Isten nem valaszol. Isten soha nem bujkál. Legyél türelmes! És ne várj szemkápráztató csodákat. Lehet hogy neked nem azokra van szükséged.
2023. aug. 31. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!