Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pápa hirdethet keresztes...

A pápa hirdethet keresztes hadjáratot?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy valószínűleg senki nem támogatná, max pár nagyon fantasztikus, de a jóga megvan hozzá?

#pápa #keresztes lovag #keresztes hadjárat #keresztes háború #I. "II. Pál pápa" pápa (<---technoscope utalás :D)
2023. aug. 18. 23:40
1 2
 11/18 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%

Ezt miért nekem irtad?

Mit írtam amire ez a válasz?

Nem meg sértődésből, csak nem értem a dialogust.

2023. aug. 24. 14:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Vatikáni hadsereget dísznek nevezed, viszont a legtöbb országnak dísz a hadsereg.

Lehet hadsereged, de ha ledobnak egy bombát, akkor mindegy.

2023. aug. 25. 16:49
 13/18 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%

Ennek mikőze annak hogy " nem minden keresztény van felszólítva folyamatosan az erőszakos vallásterjesztés."

Hogy jött ez ahhoz hogy dísznek nevezem a vatikán, amúgy ténylegesen disznek használt seregét? Egyébként a legtöbb országnak nem 135 fős a serege...

"Lehet hadsereged, de ha ledobnak egy bombát, akkor mindegy."

Bombát? A svájci gárdának nincsenek bombái...

Nem támadásra vannak kiképezve, inkább testörők és mellékesen terror elháritással is foglalkoznak.

2023. aug. 25. 17:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Lehet nincsenek sokan, de a világon nem sok jobban képzett katona van. Persze nyilván nem háborúra képezték ki őket és a pápa se vinné háborúba azt a maréknyi embert.
2023. aug. 25. 17:30
 15/18 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%

"Persze nyilván nem háborúra képezték ki őket és a pápa se vinné háborúba azt a maréknyi embert."

Ezzel kezdtem, akkor meg mi a fenén vitatkozunk?

2023. aug. 25. 17:31
 16/18 anonim ***** válasza:

"Bombát? A svájci gárdának nincsenek bombái..."

Ki beszélt itt Svájcról?

2023. aug. 25. 17:32
 17/18 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%

"Ki beszélt itt Svájcról?"

A svájci gárda a vatikáni hadsereg neve.

[link]

2023. aug. 25. 17:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Én senkivel se vitatkoztam, csak megjegyeztem egy tényt, amit talán sokan nem is tudnak. Mármint azt a részét, hogy a világ egyik legjobban képzett katonái.

2023. aug. 25. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!