Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért lettem rosszul, amikor...

Miért lettem rosszul, amikor elmentem egy aranyos néni mellett, aki Jehova tanúja volt?

Figyelt kérdés
Olyan törékeny, aranyos, szeretet teljesnek tűnt. De valahogy úgy éreztem, hogy megölnénk egymást. Ő a lekiismeretemmel én meg az engedetlenséggel...

2023. aug. 9. 18:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy így akarom beszervezni szeletelős sátánistának Jehova ellenségeit....
2023. aug. 9. 19:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted? Elítélek mindenkit, aki nem önmaga.
2023. aug. 9. 20:10
 3/6 qkker1 ***** válasza:
57%
Akkor kezd magaddal!
2023. aug. 9. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Ez elég egyértelmű. Ő egy közöttünk élő idegen, aki egy aranyos néni alakját vette fel, de valójában az életerődet szívja el, mert ő azzal táplálkozik.
2023. aug. 9. 21:06
 5/6 anonim válasza:
21%

Engem is elfogott a méla undor, amikor, természetesen gyerekkel, hogy hatásosabb legyen, rendszeresen megjelentek és becsengettek a Jehova tanúi. Aztán elszakadt a cérna és megfenyegettem őket, hogy feljelentem zaklatásért. Akkor végre abbahagyták.

Minden területen gyűlölöm az erőszakot.

2023. aug. 10. 06:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Jehova Tanúi és az erőszak??? :-))))) na ez még viccnek is rossz!
2023. aug. 27. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!