Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Létezik olyan keresztény...

Létezik olyan keresztény vallásközösség,amelyik reinkarnációt tanít?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 06:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Keresztényként az Alvó próféta, Edgar Cayca hipnotikus álomban közölt a reinkarnációról részleteket.

Honlapja A.R E. foundation.

2023. aug. 3. 10:07
 12/18 A kérdező kommentje:

11.Hsz!

Ha igaz lenne értelmetlen lenne a megváltás és a Biblia.

Szerintem ez a Edgar Cayca egy a temérdek hazug csaló közül.

2023. aug. 3. 16:50
 13/18 anonim ***** válasza:
nem muszáj magad besorolnod feltétlen valahová csak mert a környezetedben az a világvallás. én is egyistenhitben hiszek, hivatalosan kersztény vagyok, de a nézeteimbe ugyanúgy belefér a máshová kerülés mint az itt újrakezdés, reinkarnáció. ezért sem kötődöm egy egyházhoz sem szorosabban, csak vallom az elképzelt nézeteim. semmivel sem vagyok előrébb mint régi lefektetett dolgokhoz ragaszkodni, de mégsem olyan kötött. a végén majd úgyis kiderül! ha semmi nincs utána, értékelem majd ami volt. ha van lehetőség, és érdemes, majd újracsinálom
2023. aug. 3. 22:03
 14/18 anonim ***** válasza:

12es kérdező. Én nem a véleményem szerint ítélek, hanem előbb utánajárok mielőtt ajánlanám bárkinek, neked.

Életrajzi írása pont így kezdődik elmegy hószá valaki aki saját otthonába csalónak nevezi. Aztán mond róla valamit mi igaz és az az ember elszégyeli magát.

Na mind1 hagyjuk. Te is falat emelsz magadnak korai itélkezéssel.

2023. aug. 5. 22:44
 15/18 anonim ***** válasza:
annyi az egyedüli baj a kereszténységgel hogy mára nem tudjuk mennyi és mi volt az alapja, az igaz dolgok, és mi volt az, ami ráépülve világvallásként megszületett és és máig. ezt tiszteletben tarthatnák azok is akik mélyen gyakorolják
2023. aug. 5. 22:47
 16/18 anonim ***** válasza:
*és él máig
2023. aug. 5. 22:48
 17/18 A kérdező kommentje:

15.Hsz!

Ez itt a probléma!

Nem ismerjük,vagy nem ismerjük el az alapokat,pedig mára bárki kezébe veheti azt: Titkos könyv,úgy hívják "Biblia". Mind a 66 könyvvel egybekötve.

2023. aug. 6. 02:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy ezen mit lehet tanítani egyáltalán. Mire gondolsz?
2023. aug. 7. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!