Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények: Hogyan készüljün...

Keresztények: Hogyan készüljünk a Második Eljövetelre?

Figyelt kérdés
Hogyan maradjunk éberek? Elég a szellemi tisztánlátás? Közel az a nap?

2023. júl. 2. 00:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10: és te mit látsz? Láttad az eredeti görög szöveget? Láttad mit kutyultak Niceában?
2023. júl. 2. 09:17
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Olvasva a jelenéseket nekem is kell vagy 2g abból amit jános tolt.😉
2023. júl. 2. 09:58
 13/24 A kérdező kommentje:
12: akkor te egyelőre hiába olvasod.
2023. júl. 2. 10:00
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem többet olvastam/elemeztem mint a keresztények többsége,nem csak azt szűrtem le belőle,hogy mi a jó nekem.
2023. júl. 2. 10:09
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha már a világvégéről esik szó lássuk nagy vonalakban a végtelen jóságot propagáló biblia ígéretét azoknak, kik nem hajtanak fejet írásaik előtt: Először a leölt bárány azaz krisztus feltöri a 7 pecsétet, majd 7 pohár tartalmát ürítik az emberiségre, melyek isten haragját tartalmazzák. Az első 4 pecsét a világra szabadítja az Apokalipszis 4 lovasát, kik kínokat hoznak mindenkire. Az 5. pecsét feltörésekor a mártírok bosszúszomjas lelkeit fedik fel, az utolsó két pecsét természeti katasztrófákat okoz. Majd az angyalok megfújnak 7 trombitát, melyek azon emberekre szerencsétlenségeket hoznak, kik nem viselik magukon isten jelét. Egy angyal a Földre dob egy meggyújtott tömjén füstölőt, melytől mennydörgés, villámlás és földrengések keletkeznek, majd az 5. trombitaszóra egy meteor hull a tengerbe, mely megmérgezi azt és az összes tengeri élőlény egyharmada elpusztul, ám ez a meteorbecsapódás megnyitja a Poklot, hogy Abbadon és serege kínozzák az emberiséget. A hatodik trombitaszó eloldoz 4 angyalt, kik az Eufrátesznél vannak megkötve, kiknek az lesz a dolguk, hogy az addigra megmaradt népesség egyharmadát elpusztítsák. Az utolsó trombitaszóra a halottak feltámadnak, hogy isten megítélje őket, valószínűleg azok is életre kelnek, akik nem rég lettek halálra kínozva, hogy ezúttal véget nem érően szenvedhessenek. Majd 7 fehérbe öltözött angyal a 7 pohár tartalmát üríti ki. Az első pohár tartalma fekélyeket okoz azokon, akik a Fenevad pecsétjét viselik. A második elpusztítja a tengerek teljes élővilágát. A harmadik a folyókat vérré változtatja. A negyedik a nappal égetteti fel a világot. Az ötödik elsötétíti a Fenevad királyságát. A hatodik kiszárítja az Eufráteszt. A hetedik megfertőzi a levegőt. Ám az érthetetlennek tűnik, miképpen teljesedik be az utolsó 3 pohárnak az átka, ha már a negyediknél szénné ég mindenki...
2023. júl. 2. 10:11
 16/24 A kérdező kommentje:
Ez a sok hiábavaló papagáj ömlengés irreleváns a kérdés szempontjából. Hiába olvasol, ha csak a betűket látod, vagy 2g után már azt sem.
2023. júl. 2. 10:18
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Leírtam mit IGÉR! a biblia ami tömény horror és pusztítás.Azt kérded,hogy kell erre készülni?

Valami jól felszerelt óvohelyet ajánlok mélyen a föld alatt.

A fiát sem kímélte, vérszomja, perverz vágyának kielégítése érdekében. Hogyan is hiheted, hogy rajtad könyörülni fog?

Ennyire hiú vagy?

2023. júl. 2. 10:25
 18/24 A kérdező kommentje:
17: talán olvasd újra. És újra. Hátha egyszer összejön a megértés.
2023. júl. 2. 10:49
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
megtérést akartál írni ugye?És mint mondottam a hiúságod,miszerint jogod van az üdvösségre és jézus kegyelmére a gyengeségből fakad.
2023. júl. 2. 10:54
 20/24 A kérdező kommentje:
19: persze, te jobban tudod. Bohóckodás az egész kisbetűs Jézussal különösen. Ezzel ezt a mellékszálat lezárom.
2023. júl. 2. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!