Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Volt már tapasztalatod ajtódná...

Volt már tapasztalatod ajtódnál kopogó hittérítőkkel?

Figyelt kérdés
Én eddig csak az Árkádban futottam össze velük valamelyik szerda este.
2023. jún. 29. 22:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt.
2023. jún. 29. 22:14
 2/14 anonim ***** válasza:

Régen jöttek, de COVID alatt elmaradtak.

Illetve tavaly az Örsön majdnem kiverte pár fogamat egy hittérítő mikor képen talált a nagy beleéléssel lengetett mikrofonjával. Szerencsére a maszk tompította az ütést, de nem esett jól.

2023. jún. 29. 22:26
 3/14 Prókátor ***** válasza:
100%
Igen volt. Pár éve, 2 nő jött hozzánk párszor. Mikor letisztáztam velük, hogy katolikus vagyok, és hívő, többé nem jöttek, bár a környéken láttam még őket jópárszor.
2023. jún. 29. 22:30
 4/14 anonim válasza:
100%

egyszer becsöngettek a jehova tanúi. még gyerek voltam.

mondom nekik, hogy kösz, nem érdekel,református vagyok.

Erre az egyik:

- De hiszel Istenben?

???????????????????

nem vaze, csak nekimentem a keresztvizes flaskának véletlenül

2023. jún. 29. 22:34
 5/14 A kérdező kommentje:

2. Lehet, hogy ugyanazzal találkoztunk mindketten. Utánanéztem pár hete a neten, valami Élő Kövek gyülekezete. Van 2011-es videójuk is, amiben ugyanazt a csávót ismertem fel, mint aki magyarázott a tömegben.

Mikrofonba énekelt mocsok hamisan egy férfi, mellette egy öregember motyogva imádkozott, egy másik csávó meg dobálta magát a földön. Körülöttük meg tapsoltak az emberek. Pont a Sikoly 6-ot néztem meg a Sugárban aznap este. Hát.. Amit az aluljáróban láttam, az sokkal félelmetesebb volt.

2023. jún. 29. 22:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még gyerekkoromban mutogattak valami képes bibliát az ajtó rácson keresztül. Állatokról volt benne kép, kérdezték, hogy örülnék-e neki, ha az oroszlán és a bárány békében legelészne egymás mellett (vagy vmi hasonló). Mondtam, hogy ja, csak ez nem túl életszerű.

Egyszer felcsengettek a kaputelefonon is, amikor már felnőtt voltam. Elmondtam nekik a sablon szöveget: "Nem veszünk semmit, nem adunk el semmit, és nem térünk át semmilyen hitre."

Az első kettőnél még mondogatta közben, hogy "de nem is kell, nem is kell", amikor a harmadik ponthoz értem, megsértődött, és lerakta. Nem is jöttek többet.

2023. jún. 29. 22:43
 7/14 anonim ***** válasza:

Pont mult heten kopogtattak a jehova tanui, igaz nem Magyarorszagon elek de itt is ugyan az a hituk ezeknek mint a Magyarorszagi jehova tanuinak.

Szoval bekopogtattak, odaadtak egy szorolapot hogy lesz egy konferenciajuk, mondom okes es azzal tovabb is mentek. Nem voltak eroszakosak, nem probaltak meggyozni hogy menjek, nem irtak fel a nevem a vendeglistara, nem kertek el a telefonszamom. Ettol fuggetlenul nem mentem el mert nem erdekel ez az egesz.

2023. jún. 30. 03:02
 8/14 anonim válasza:
19%
Pár hete csengettek be. Mondtam nem érdekel. Nálam is erőszakosak voltak, kiengedtem a kutyát játszani velük kicsit. Az utca végéig kergette őket.
2023. jún. 30. 07:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen. Jönnek időnként. Van, amikor ránézésre tudom, hogy azok. Akkor ki se nyitom. Erőszakosak. Van, hogy hosszú percekig csengetnek, kopognak, erősen ütik az ajtót.

Néha megunom és kinyitom, de azonnal küldöm is el őket.

Párban járnak. Szoktak fiatal fiúk jönni, ők mondjuk kedvesek, udvariasak, elfogadják, hogy ne érdekel. Az idősebbek között vannak erőszakosabbak.

2023. jún. 30. 08:58
 10/14 A kérdező kommentje:
Többen is írták, hogy erőszakosak. Ezt hogy kell érteni?
2023. jún. 30. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!