Aki gazdag lesz, annak az a magyarázata hogy megáldotta az Isten?
Anyagi javakra gondolok.
És aki örököl vagy beleszületik a jómódba?
Meg lennék lepve, ha így volna. Úgy emlékszem, hogy az Isten fia aki közöttünk járt, egy köntöst és egy pár sarut birtokolt mindössze és a legközelebbi tanítványai sem voltak jómódú emberek.
Valamint mintha mondott volna olyasmit, hogy aki tökéletessé akar válni, az jól teszi ha szétosztja a vagyonát a szegények közt, mert könnyebb átmenni a tevének a tű fokán, mint gazdagnak bejutni a Mennyországba.
A forrástól függ. Ahogy a vége is. Az adott embernél.
Isten is tud áldani, sátán is tud.
Az örökség forrásától (miből ered) függ.
Hogy jobban értsd az örökségnél:
Rablott dolog öröklése-átok.
Nézd meg azokat az embereket akik a zsidók jogos tulajdonati elvették-és nézd meg a leszármazottaikat, meg azok leszármazottait, mi lett belőlük. Hogy végezték az életüket.Hány alkoholista utód, hány drogos utód, hány válás, hány beteg útód következett a rablott dolog birtokba vétele után az életükbe.
És nézd meg azokat, akik normális módon örököltek, tiszta, nem tolvajlott, nem mástól orozott vagyonból.
sátáni áldás legvége totális rombolás generációs szinten.
Istennek is két féle áldása van-Egy ami valóban áldás, és egy ami elzárja még a lehetőségét is, hogy kegyelmet kapjon az adott személy-magyarul átok.
Sátáni áldás gyors láthatósága pl. lottónyeremény-ez csak egy a tőle származótól. Van még több is-de szerintem elég egy is.
Végül is még példa:
Drogkereskedő-szintén sátáni áldás-leszármazottait nézd meg mi lett belőlük, és hogy végezték.
Mindig a végét nézd meg egy forrásnak-és ott a valóság.
*Egy ami valóban áldás, és egy ami elzárja még a lehetőségét is, hogy kegyelmet kapjon az adott személy-magyarul átok.
Rosszul fejeztem ki magam, bocsánat "magyarul átok"=ítélet.
És itt is van:
Préd 7,25
Fordítám én magamat és az én szívemet a bölcseségnek és az okoskodásnak tudására, kutatására és keresésére; azonképen hogy megtudjam a bolondságnak gonoszságát, és a tévelygésnek balgatagságát.
boldog=áldott
Heklyettesítsd be azt amit írtam-itt van az Igében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!