Az bűnnek számít, ha egy pap lövöldözős játékokkal játszik?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 14:39
13/20 Potyondi Gergely válasza:
Emberekre lövöldözős játékkal szerintem bűn játszani, mivel ott a gyilkosságot szimulálja az ember, de közel sem olyan súlyos bűn, mintha valódiból gyilkolna.
A bűnöknek súlya van.
15/20 anonim válasza:
Nem bűn, de lehet egy papnak nem GTA-val kéne játszani. Bár amennyire ismerem a papokat, túl sok idejük nincs is ilyesmire.
16/20 anonim válasza:
Alapvetően nem hasznos, és az idő elpazarlása, de nem gondolom hogy bűn lenne.
Néha gondolatban el lehet követni vétkeket, hogy körbejárjuk, és így tanuljunk ebből, olyasmikből, amit a valóságban nem szabadna meg tenni, mert ártanánk vele valamely testvérünknek.
17/20 anonim válasza:
Ha egy pap lövöldözős játékokkal játszik, az már eleve nem lehet pap szerintem. Egy igazi papnak ilyesmi eszébe sem jutna, mert annál magasabb szintet képvisel elvileg és nem a sötét oldalt szolgálja jó esetben...
19/20 anonim válasza:
Múltkor játszottam egy papppal. Már rég hallott voltam, de nem tudtam kilépni, mert még vagy félóráig döfködött a konyha késsel meg fűrésszel. Na jó nem...
20/20 anonim válasza:
Az lehet hogy annak szamit naluk, de a vallasi okokbol torteno haboruk, meszarlasok naponta a valo eletben mar nem azok szamukra, es az sem hogy kisfiukkal/kislanyokkal szexualis kapcsolatot folytatnak. Errol ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!