Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Ti ellenségnek...

Keresztények! Ti ellenségnek tartjátok az ateistákat?

Figyelt kérdés

2023. máj. 7. 09:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9 Minek írsz egy olyan témához, amihez még az alapokkal sem vagy tisztában? nem hogy mélyebben, hanem a legminimálisabb alapokkal sem.
2023. máj. 7. 13:19
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Az ateista egy túl tág fogalom. Az ateista csak annyit jelent, hogy valaki nem hisz Istenben. A közeli baráti körömben is vannak ateisták, soha nem volt köztünk vita emiatt.

A materialista harcos ateistákat, és/vagy antiteistákat tekintem ha nem is ellenségnek, de vulgárisnak és kártékonynak.

2023. máj. 7. 13:23
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

Tisztában vagyok,csak másképp gondolkodom.Helyetted meg gondolkodik az ezerszer átírt biblia.

8

Kötelezővolt kereszténynek lenni,rácsesztél ha ellenkeztél volna.

2023. máj. 7. 13:25
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
13 Dehogy vagy te bármivel is tisztában, már ez a reakciód/válaszod is maximálisan mutatja azt amit írtam.
2023. máj. 7. 13:26
 15/19 anonim ***** válasza:
24%

Csak azt írtad,hogy nem vagyok tisztában az "alapokkal".

Én írtam,hogy nem így van amiből te azt szűrted le,hogy de.Ez a kirekesztő és kivagyi hozzáállás a kereszténység mint vallás alapja.

Nem hiába a hiúság a Sátán kedvenc bűne.

2023. máj. 7. 13:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. máj. 7. 15:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom ellenségnek az ateistákat, van több ateista ismerősöm is, akikkel jóban vagyok. Én nem akarom őket folyamatosan téríteni, ők pedig nem molesztálnak ateista nézetükkel. Ilyen egyszerű. Sőt volt, aki most a pápalátogatással kapcsolatban érdeklődve kérdezgetett.
2023. máj. 7. 21:42
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy egészséges embernek nincsenek ,, ellenségei ,,.
2023. jún. 1. 20:03
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Ellenségek nélkül egy férfi nem igazi férfi.
2023. jún. 1. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!